Čeka nas buran dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota, kakve ne možete naći nigdje na svijetu!

Provjerite, stvarno je tako! Evo i na kojim utakmicama kladionica Mozzart nudi najveće kvote…

SVONSI – MANČESTER SITI (SRIJEDA, 18.30), DVOJKA 1,28

Mančester Siti leti. Napravio je tim Pepa Gvardiole proteklog vikenda džinovski korak ka vrćanju krune na Etihad, pobjedivši Liverpul u Premijer ligi sa 4:1 na Enfildu i sad lagano, bez pritiska, može da se okrene FA kupu.

Građani su u strašnoj formi i na Liberti stadion u goste Svonsiju stižu u nizu od čak 14 uzastopnih pobjeda. Ni domaćini nisu loši jer imaju osam trijumfa u minulih 10 utakmica, međutim oni igraju u drugoj ligi.

AJAKS – PSV (SRIJEDA, 20.00), KEC 1,80

U četvrtfinalu Kupa Holandije na programu je jedan od najvećih derbija u zemlji lala, klompi i vjetrenjača. Ajaks dočekuje PSV. Kopljanici su vodeća ekipa u ligi i u trenutno sjajnoj formi od 11 utakmica bez poraza. Filipsovci su odmah iza rivala iz Amsterdama sa četiri boda manje na kontu, ali i utakmicom više. U međusobnim susretima

Ajaks je uspješniji, no utakmice su po pravilu neizvjesne, a takva je bila i jedina međusobna ove sezone kada su Ajaks i PSV podijelili bodove rezultatom 2:2. Za razliku od Kopljanika koji je imao desetak dana pauze, PSV je imao obaveze za vikend. Možda bi svježina poslije napornog januara mogla da bude odlučujući faktor u De Topperu.

SEVILJA – BARSELONA (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 2,25

Prvi polufinalni dvoboj španskog Kupa kralja donosi nam dvoboj Sevilje i Barselone, rivala koji igraju u odličnoj formi. Sevilja je zabilježila šest uzastopnih pobjeda u svim takmičenjima, a u posljednjih 10 duela poražena je samo od Atletika iz Madrida. S druge strane, Barselona se probudila u ovoj godini, u kojoj nije doživjela nijedan poraz.

U prvenstvu niže pobjede, a u Kupu je prošle nedjelje poslije produžetaka izbacila Granadu. U međusobnim okršajima daleko je uspješnija Blaugrana, koja je samo jednom izgubila od Sevilje na 17 prethodnih mečeva na svim frontovima.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu

(Sponzorisani tekst, 18+)