Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ovog utorka bukmejkeri garantuju da će dva interesantna duela današnjeg programa – iz Mančestera i Madrida – u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija.

MANČESTER JUNAJTED – VEST HEM (UTORAK, 20.30), KEC 1,73

U osmini finala FA kupa Mančester Junajted dočekuje Vest Hem. Obje ekipe imaju dobru sezonu u Premijer ligi. Crveni đavoli su stacionirani na drugom mjestu, ali polako počinju da zaostaju za Građanima, dok Čekićari ne pamte kada su posljednji put bili tako visoko plasirani.

Londonski sastav je, bez dileme, od Evertona i Sautemptona preuzeo epitet najprijatnijeg iznenađenja. Ipak, Solskjerov tim je objektivno jači, ima bolje individualce, što je i dokazao na proteklom međusobnom duelu prije dva mjeseca kada je slavio u Londonu 3:1.

REAL MADRID – HETAFE (UTORAK, 21.00), KEC 1,70

Real Madrid se prilično muči u Primeri i to je sada postalo svima jasno. Zidanova ekipa na jedvite jade je savladala Uesku, pretposljednju ekipu lige, i problemi unutar Madriđana su više nego očiti. Francuz koji je u prvom mandatu na klupi Kraljevskog kluba osvojio tri Lige šampiona sada mora pod hitno da motiviše svoje igrače, inače će pakovati kofere.

Hetafe je večerašnji protivnik Blankosa, a nekad konkurentni gosti, kako u španskim, tako i u evropskim okvirima, danas su prosječna, mediokritetna družina, bez pobjede u minula tri kola, te bi trebalo očekivali slavlje Reala.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu

(Sponzorisani tekst, 18+)