Egzaktno, precizno i neoborivo. Kladionica Mozzart iz svoje ponude je ovog petka izvadila dva zanimljiva meča koja se igraju u okviru Bundeslige i Serije A, a bukmejkeri garantuju da će baš ta dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija.

HERTA – BAJERN (PETAK, 20.00), DVOJKA 1,40

Herta na svom stadionu na premijeri 20. kola Bundeslige dočekuje “vječitog” prvaka Bajerna. Domaći imaju lošu sezonu, trenutno su u nizu od tri poraza zaredom, odnosno samo jednom osvojenom bodu na pet proteklih duela, pa ne čudi što su na diobi pozicije koja vodi u baraž za opstanak.

Ekipa se pojačala posljednjih dana prelaznog roka angažovanjem Samija Kedire i Nemanje Radonjića, ali je pitanje koliko brzo novajlije mogu da ostvare uticaj na igru. Bajern je apsolutni vladar njemačkog fudbala i teško je vjerovati da iko može da ugrozi, već viđenu, titulu Bavaraca. U međusobnim susretima Bajern je mnogo uspješniji, a slavio je i u prvom susretu ove sezone i na posljednjem gostovanju na Olimpijskom stadionu. I to ubjedljivo.

FJORENTINA – INTER (PETAK, 20.45), DVOJKA 1,70

Fjorentina na otvaranju 21. kola italijanske Serije A dočekuje milanski Inter. Ljubičasti su stacionirani na 11. mjestu na tabeli, dok su Nerazuri na drugom sa dva boda manje od gradskog rivala Milana. U međusobnim susretima Inter je uspiješniji, no na Artemio Frankiju na pobjedu u prvenstvu čekaju od 2014. godine.

Kako su, međutim, pokorili Firencu prije nepunih mjesec dana u sklopu Kupa, kao i činjenice da u sastavu Fjorentine neće biti suspendovanog Nikole Milenkovića, možda je došlo vrijeme za prekid crne serije i u šampionatu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svijetu

(Sponzorisani tekst, 18+)