Brutalno derbi veče je pred nama.  Iako nedostaje publika na stadionima, zauzvrat ove sezone dobili smo nikad atraktivniji fudbal. Golovi pršte na sve strane, ali ipak večeras je posebna goleada u najavi. Italija i Engleska večeras će da „gore“!

Inter – Milan u četvrtfinalu „Coppa Italia“, a u Premijer ligi Engleske, Arsenal ide u goste Sauthemptonu!

U sportskoj kladionici Meridian, ZAGARANTOVANO NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, sad su nešto posebno, jer samo u Meridanu, imaš priliku da igraš sa 0% rizika! Kako?

Sve što je potrebno jeste samo da se registruješ na meridianbet.ba i čeka te 20 KM ZA SPORTSKO KLAĐENJE, PLUS 100 BESPLATNIH SPINOVA, za najbolju zabavu na Meridian Online Kazinu!

Dugo vremena se u Italiji nije desilo da su Milan i Inter, na prvom i drugom mjestu Skudeta. Ove sezone obje ekipe igraju fantastično, te su zasluženo na samom vrhu. Ali, „Derby della Madonnina“, nešto je posebno. Suparnici već 112 godina lome koplja, čak od 1909. godine! Zato, ništa manje od prave goleade na ovoj tekmi se ne očekuje. Ekipa Antonia Kontea, predvođena rubusnim Lukakuom, definitivno je favorit na ovoj tekmi. I statistika je na strani Intera, jer u prethodnih 5 susreta, 4 pobjede su njihove. Na drugoj strani, nedostaju Čahanoglu i  Gabia, Mandžukić se tek priključio ekipi, tako da je potrebno vremena za uigravanje sa Zlatanom Ibrahimovićem! KVOTA NA KEC FANTASTIČNIH JE 2.15, ali mora se priznati i da je opcija 1&3+ sa KVOTOM OD 3.15, bezobrazno privlačna!

Premijer liga Engleske, večeras takođe miriše na keš! Sauthempton – Arsenal, pravi je derbi dana, a kvota na „Tobdžije“ od 2.30 sama se upisuje na tiket!

Ova dva tima, igrala su tekmu prije samo nekoliko dana u FA KUP-u, a Sauthempton je nesrećnim autogolom Gabrijela, upisao minimalnu pobjedu od 1:0. Arsenal je bio dominantniji na terenu, držao loptu u svom posjedu, ali bez pogodka. Sad je vrijeme za osvetu, jer sredina tabele sigurno nije mjesto, gdje Arsenal planira da se zadrži. Nova 3 boda Arsenala, večeras su tipovana sa KVOTOM OD ČAK 2.30!

MERIDIAN – KUĆA NAJVEĆIH KVOTA NA PLANETI!

*Kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)