Novi vikend – nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje.

Ove subote bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.
Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija.

MAJNC – RB LAJPCIG (SUBOTA, 15.30), DVOJKA 1,52

Raspored nije saveznik Majnca. Seriji teških mečeva za davljenika se ne nazire kraj, jer poslije Bajerna, Ajntrahta, Dortmunda danas slijedi sudar sa RB Lajpcigom. Istina, nisu Bikovi briljirali proteklih sedmica, ali je slavlje nad Union Berlinom prije tri dana najavilo izlazak iz krize pulena Julijana Nagelsmana. Lajpcig je drugoplasiran sa četiri boda manje od Bajerna, dok Majnc dijeli dno tabele sa Šalkeom, pošto je osvojio svega sedam bodova do sada.

SEVILJA – KADIZ (SUBOTA, 16.15), KEC 1,58

Sevilja ima pozitivan bilans (7-2-1) iz posljednjih deset takmičarskih utakmica. Izgubila je samo od lidera Atletika iz Madrida. Tokom nedjelje u vanrednom kolu slavila je na terenu Alavesa i sada će željeti da potvrdi dobru formu u andaluzijskom derbiju protiv obližnjeg Kadiza. Iznenađujuće, novajlija u ligi nije samo na kratkoj udaljenosti od Sevilje na mapi, već i na tabeli. U prvoj polovini je lige i poslije 19 mečeva drži sasvim pristojno deveto mjesto (6-6-7). Međutim, podjela uloga favorita i autsajdera je jasna. Sevilja je raspoložena, dok su gosti pobjedili samo jednom na sedam prethodnih utakmica u prvenstvu.

MONAKO – MARSELJ (SUBOTA, 21.00), KEC 2,03

Monako i Marselj su zamijenili uloge. Sada Kneževi igraju lepršavo i bilježe pozitivne rezultate. Početak decembra bio je tragičan za igrače Nika Kovača, sa tri vezana poraza, da bi uslijedio furiozan finiš godine i još ubjedljiviji početak 2021. Monako je trenutno u najboljoj formi, uz PSŽ, sa 13 osvojenih bodova na pet minulih sureta, dok u Marselju nemaju nikakav razlog da se raduju poslije samo jedne pobjede na sedam prethodnih mečeva u prvenstvu. Od legitimnog kandidata za mjesto u Ligi šampiona, ekipa sa Velodroma sada je osam koraka daleko od trećeg mesta, sa tendencijom daljeg pada… Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svijetu

(Sponzorisani tekst, 18+)