Sve ono što smo čekali, dok nije bilo fudbala, za vrijeme uslova pandemije virusa korona, sad smo dobili duplo. Nikad uzbudljivija fudbalska sezona u gotovo svim popularnim Ligama petice. Golovi jednostavno „cjepaju“ mreže na sve strane!

Srijeda je idealan dan za igru na NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI! Srijedom je instant profit, jer svaka uplata na meridianbet.ba je bustovana“ sa 20%!

Premijer liga danas je definitivno igra na favorite. Mančester Siti od 19.00h igra na domaćem terenu sa Aston Vilom. Možemo sa sigurnosti da tvrdimo da ekipa Pepa Gvardiole definitivno ide na pobjedu. „Građani“ su uhvatili ozbiljan ritam, imaju osam vezanih pobjeda, te su ponovo na vrhu tabele. Ozbiljno se može razmišljati o kombinaciji igre 1&4+, zar ne?

Fulam je ozbiljno tvrda ekipa, koju je prethodnu tekmu Čelzi jedva uspio da savlada minimalnim rezultatom od 1:0, kući igra sad sa Mančester Junajtedom. „Crveni đavoli“ nakon tekme sa Liverpulom, sigurno ne planiraju ništa drugo na ovoj tekmi nego da upišu nova tri boda, te da se zadrže na samom vrhu tabele. Postavlja se samo pitanje, koliko su Kavani, Pogba, Rašford i ekipa, danas planirali da spakuju?

Bundesliga Njemačke, danas nam donosi pet vrhunskih tekmi. Ipak ono što će danas sigurno biti među najpraćenijim tekmama je bavarski derbi: Augsburg – Bajern Minhen. Bajern sigurno želi ovu pobjedu, ali u posljednje vrijeme Bajern iako mnogo golova postiže, gotovo na svakoj tekmi primi gol, tako da IGRA UŽIVO naprosto ima da „poludi“! A, KEC OD 1.55 RB Lajpciga, danas protiv Union Berlina, sigurno se mora iskoristi. Lajpcig je za kratko vrijeme postao i dokazao se kao ekipa koja uvijek ide na pobjedu, tako da je ovaj KEC već na pola „upisan“!

Takođe, danas nas još očekuju i sljedeći fenomenalni mečevi sa ozbiljnim kvotama za uzeti keš:• Šalke – Keln ( KEC 2.75 )• Armenija Bilefild – Štutgart ( DVOJKA 1.95 )• Frajburg – Ajntraht Frankfurt ( DVOJKA 2.40 )• Marsej – Lens ( KEC 2.30 )• Udineze – Atalanta ( DVOJKA 1.85 )• Viljareal – Granada ( KEC 1.65 )

Iskoristi priliku i igraj na najveće kvote na planeti. Igraj u Meridianu, jer samo je Meridian – kuća najvećih bonusa!

*Kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)