Luka Menalo (24) ponovo je kaznio svoj Dinamo. Sa Rijekom u kojoj je na posudbi, Menalo je sa 0:2 slavio na Maksimiru. Nakon što im je prošli put zabio gol, sada je asistirao.

Uoči utakmice za zagrebačke Sportske Novosti požalio se kako još uvijek nema debi za A reprezentaciju BiH.

“Ja sam prošao sve mlađe selekcije BiH, prirodan je put bio da zaigram za A reprezentaciju. No, sada se događaju toliko ružne i glupe stvari koje nemaju veze s nogometom, ne bih htio to ni komentirati. Stanje bih opisao kao cirkus. Bio sam pozvan protiv Italije u Ligi nacija pa sam dvaput završio na tribinama, imali smo tri krila, a od toga su dvojica gledali utakmice s tribina, Duljević i ja. Ovog časa nemamo selektora, situacija je napeta i vidjet ćemo kao će se stvari odvijati”, rekao je Luka Menalo za Sportske Novosti.

Menalo je nakon sjajnih utakmica u U21 BiH nastupio za A selekciju BiH, ali samo na nezvaničnim utakmicama na američkoj turneji 2018. godine.

Iako je bio jedan od najboljih igrača Olimpije i Slovenije, Menala Robert Prosinečki nije više pozivao u reprezentaciju. Priliku mu nije dao ni Dušan Bajević.

Novi selektor ga sigurno više neće moći zanemarivati.

(Reprezentacija.ba)