Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ovog utorka bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija.

DINAMO ZAGREB – RIJEKA (UTORAK, 18.05), KEC 1,63

Veliki obračun hrvatskog fudbala. Iako je Rijeka trenutno četvrtoplasirana, treba napomenuti kako klub sa Rujevice ima tri utakmice manje od vodećeg Dinama i trećeplasirane Gorice, a čak pet manje od Osijeka na drugoj poziciji. Zoran Mamić čvrsto je uhvatio uzde kluba s Maksimira i moraće da motiviše svoje pulene, u suprotnom postoji mogućnost da ponovo u leđa u skorijem periodu gledaju Bjelicu i Osijeku. S druge strane, motiva neće faliti ni Rožmanovoj ekipi u namjeri da uhvati priključak s vodećima. Ipak, tradicija je na strani Modrih, koji su samo jednom izgubili kod kuće od Rijeke na 16 proteklih prvenstvenih dvoboja.

MENHENGLADBAH – VERDER (UTORAK 18.30), KEC 1,68

Ždrepci su uhvatili ritam. Poslije šarenih izdanja u prvenstvu Njemačke tokom jeseni, kada je bio koncentrisaniji u Ligi šampiona, Menhengladbah je pauzu u najeminentnijem kontinentalnom društvu iskoristio da uveća bodovni saldo u Bundesligi i ponovo izbori mjesto u eliti. Ekipa Marka Rozea je prošla u nokaut fazu Lige šampiona, a dok iščekuje nastavak evropskih bitaka, potrudiće da preskoči još koji stepenik u Bundesligi. U goste Gladbahu večeras dolazi Verder, ni senka nekad slavne ekipe iz Bremena, tako da se može očekivati da domaćin upiše tri boda.

VOLENDAM – PSV (UTORAK, 21.00), DVOJKA 1,28


Nema novog trofeja u vitrinama PSV-a više od dvije godine. To je nedopustivo u Ajndovenu, pa su se čelnici Filipsovaca spremili da ove sezone prekinu post. Igrački kadar je ojačan nekim dobro poznatim imenima poput Marija Gecea ili Erana Zahavija, klupa povjerena Rodžeru Šmitu i za sada je PSV aktivan na svim frontovima. U ligi je četiri koraka iza Ajaksa, prezimio je u Ligi Evrope, a u Kupu Holandije igra osminu finala. Baš danas gostuje drugoligašu Volendamu, a nema govora da će na put sa drugopozivcima. Posljednji put PSV je nacionalni kup osvojio još 2012.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svetu

(Sponzorisani tekst, 18+)