Novi vikend – nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje.

Ove nedjelje bukmejkeri garantuju da će tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu. Ako planirate da odigrate tiket i dobro se zabavite, jasno vam je da je Mozzartov sajt najbolja opcija, a osim standarne uplate putem platnih kartica, Mozzart je omogućio i uplatu putem vaučera Kliker, xBon, Mozzart E-vaučera, kao i drugih opcija uplate.

AJAKS – FAJENORD (NEDJELJA, 16.45), KEC 1,55

Najveći derbi Holandije igra se u Amsterdamu, gdje domaći Ajaks dočekuje Fajenord. Kopljanici su vodeći tim Eredivizije, dok su gosti trenutno na trećem mjestu s tri boda manje. Obje ekipe derbi dočekuju u dobrim formama, pošto je sastav Erika Ten Haga neporažen na šest prethodnih utakmica u svim takmičenjima, dok je Ponos juga zabilježio četiri slavlja na pet proteklih susreta. U međusobnim dvobojima Ajaks je uspješniji, pogotovo u posljednje vrijeme.

INTER – JUVENTUS (NEDJELJA, 20.45), KEC 2,65

Prava poslastica večeri je Derby d'Italia. Inter utakmicu sa Juventusom dočekuje na drugom mjestu na tabeli, odmah iza gradskog rivala Milana, dok je Juve na četvrtoj poziciji, s utakmicom manje od Nerazura. Ekipe u ovaj susret ulaze u različitom raspoloženju, jer je Inter na protekla dva duela bez pobjede, dok je tim Andree Pirla nanizao tri slavlja. Prošle sezone Stara dama je dobila oba međusobna okršaja, međutim ove godine ne igra na tako visokom nivou na kakav nas je navikla u proteklim sezonama.

LION – MEC (NEDJELJA, 21.00), KEC 1,35

Lion igra sjajno u ovogodišnjoj kampanji. Pred ovaj vikend je bio vodeći na tabeli, ali ga je PSŽ sinoć pretekao. Olimpik želi da se vrati na čelo, a za to mu treba pobjeda protiv Meca, koji je trenutno na 12. mjestu sa 15 bodova manje od domaćina. Lion ima osam pobjeda zaredom protiv Meca u ligi, a večeras bi po svemu sudeći taj niz mogao da se produži. Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Mozzartu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu u svakom trenutku biti najveće na svijetu

(Sponzorisani tekst, 18+)