Danas se širom Italije igra svih 10 utakmica 15. kola Serije A.

Roma našeg Edina Džeke od 15,00 sati na svom terenu dočekuje Sampdoriju. Ekipa Rome je trenutno treća sa 27 bodova, dok Sampdoria zauzima 11. poziciju i ima deset bodova manje.

Edin Džeko će igrati od prve minute za Romu i predstavljat će najveću opasnost po goste iz Đenove. Zanimljivo da je Džeko šest puta pogađao za Romu u susretima protiv Sampodrije, a isto toliko golova je zabio ove sezone u ligi.

Kladionica Mozzart u svojoj ponudi daje kvotu 1.60 na pobjedu Rome. Ostale kvote sa ovog susreta pogledajte ovdje.

U isto vrijeme, od 15,00 sati, Amer Gojak i njegov Torino gostuju Parmi. Torino ove sezone igra veoma loše i posljednji je na tabeli sa samo osam osvojenih bodova.

S druge strane, Parma je malo bolja i sa 12 bodova zauzima 16. mjesto poslije 14 odigranih kola.

Amer Gojak se nalazi u konkurenciji za današnji meč, a do sada je odigrao šest utakmica za Torino u svim takmičenjima.

Jasno je da nas očekuje zanimljiv duel između Parme i Torina i tome svjedoče kvote koje daje kladionica Mozzart. Kvota na trijumf Parme je 2.70, a na pobjedu gostiju iz Torina 2.65. Ostale kvote sa ovog susreta pogledajte ovdje.

Pretposljednji susret ovog kola igraju Benevento i prvoplasirani Milan našeg Radeta Krunića.

Benevento je na solidnom 10. mjestu sa 18 bodova, dok je Milan prvi sa 34 boda i jedini je neporaženi u dosadašnjem dijelu šampionata.

Naš Rade Krunić je 11 puta nastupio u ligi ove sezone, u zadnja dva meča je bio starter, pa bi i večeras mogao početi utakmicu od prve minute u dresu Milana.

Kladionica Mozzart nudi kvotu 1.67 na trijumf gostiju iz Milana. Ostale kvote sa ove utakmice pogledajte ovdje.

(Reprezentacija.ba)