Englezi definitivno fudbal vole više od bilo čega na svijetu. Ni praznici nisu pošteđeni najbolje zabave, jer bodrenje omiljenog kluba, to i jeste! A, ukoliko, se još tipuje na klub i „skine“ najbolja kvota bilo kad i bilo gdje, zar to nije pravi praznik?

Odigraj svoj tiket u Meridianu, jer bolja kvota ne postoji. Kvote su „eksplodirale“. Izazivamo te da provjeriš postoji li bolja kvota! A, od POKLONA OD 20 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE, garantujemo da ne postoji, jer to imaš samo na meridianbet.ba!

Danas je Premijer liga Engleske u ozbiljnom izdanju, a timovi na koje se tipuje danas, sigurno su: Asenal, Sauthempton i Mančester Junajted.

Brajton – Arsenal danas od 19h časova, tekma je na kojoj se sigurno može uzeti lova. Arsenal jeste možda u lošoj seriji, ali ipak su to „Topdžije“. Ekipa koja uvijek može pobjediti bilo koga i bilo kad, a plan u Novu godinu sigurno im nije ući sa porazom.  Prethodnu tekmu su to i dokazali, pobjedom nad Čelzijem od fenomenalnih 3:1! Zato Meridian i daje ovu kvotu kao specijalni novogodišnji poklon, jer za praznike love nikad nije dovoljno.

Zamislite, KVOTA NA ARSENAL JE NEREALNIH 2,50!

Tekma koja danas zaslužuje da se „ispoštuje“ sa ozbiljnim „kecom“, svakako je Sauthempton – Vest Hem. Ekipe su na 9. mjestu sa 25 boda i 10. mjestu sa samo tri boda manje. Od vrha do sredine tabele razlika je samo u par bodova, tako da je jasno kakvo uzbuđenje je Premijer liga ove sezone. Ipak, mora se znati da je ekipa Sauthemptona uvijek bila domaćinska, tako da ono što vas sigurno mora iznenaditi je predlog za igru: Sauthempton KEC i 3+ od 4,10!

Mančester Junajted – Vulvs, danas u večernjem terminu od 21h, kao poklon zabava pred spavanje. Igra se na velikom „Old Trafordu“, a ekipa „ubice dječijeg lica“ – Olegunar Solskjera konačno je uhvatila ozbiljniji ritam igre, te sa samo par dobrih rezultata došla na sam vrh tabele. Prethodnu tekmu sa Lesterom, nesrećnim golom u 85. minutu izgubili su puna 3 boda, te remizirali sa 2:2!

Hoće li „Crveni đavoli“ i sad dokazati svoju dominaciju? Kvota je bombastična! Danas se Mančester Junajter igra KEC  i 4+ jer kvota je BOMBASTIČNIH 5,00!

Ove kvote danas vaš ulog uvećavaju za preko 50 PUTA!

*Kvote su podložne promjenama.

Meridian – kuća najboljih kvota!

(Sponzorisani tekst, 18+)