VIDEO/ FK Velež se pohvalio novim snimcima stadiona Rođeni

Velež je u proteklom periodu uspješno završio postavljanje reflektora te renovirao zapadnu tribinu

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

FK Velež je objavio nove snimke stadiona Rođeni koji su zabilježeni dronom.

Navijači Veleža mogu biti izuzetno zadovoljni igrama svojih ljubimaca, koji su nakon 19 odigranih kola na sjajnom četvrtom mjestu u Premijer ligi BiH, ali i dinamikom radova na stadionu Rođeni. Pogotovo se to odnosi na izgradnju navijačke tribine.

“Kapacitet tribine je preko 1800 mjesta sa dva izlaza, tribina će imati muške i ženske toalete, kao i nekoliko prostorija za odlaganje rekvizita. Uz dogovor sa projektantom tribinu smo povećali tako da bude iste visine sa već postojećom tribinom.” rekao je svojevremeno predstavnik izvođača radova Elvis Burić.

Ukupna vrijednost izgradnje nove tribine iznosi oko 2,5 miliona KM.

Velež je ranije uspješno završio postavljanje reflektora, a vrijednost tih radova je oko 1.000.000 KM.

Također, renovirana je i zapadna tribina i to je koštalo oko 600.000 KM. Pomoć ovom projektu dali su članovi uprave koji su vlasnici građevinskih firmi, ali i svi prijatelji i sponzori Veleža te UEFA.

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake:

Komentari

1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
19.12.2020. 15:43

Svaka cast
Nas lopovski savez pravi stadion vec 30 godina
Cekaju da padne sneba