Čeka nas buran dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota kakve ne možete naći nigdje na svijetu! Provjerite, stvarno je tako!

Evo i na kojim utakmicama Mozzart nudi najveće kvote na svijetu…

BENEVENTO – LACIO, dvojka, 1,97

Ako pitate navijače Nebeskoplavih koji im je omiljeni protivnik ili među omiljenima, Benevento će se sigurno naći u toj kategoriji. I to prilično visoko rangiran. Na prethodna tri susreta Lacija i Beneventa viđene su goleada, i puna mreža Vještica. U Rimu je bilo 6:2 za Nebeskoplave, na gostovanju je Lacio slavio sa 5:1, a istim rezultatom eliminisao je Benevento iz italijanskog Kupa davne 2008. godine. Nebeskoplavi su apsolutni favoriti, a dvojka u Mozzartu je najveća na svijetu.

VERDER BREMEN – BORUSIJA DORTMUND, dvojka, 1,65

Utakmice Verdera i Borisije Dortmund tradicionalno su jedne od najzanimljivijih u Bundesligi. U dekadi na izmaku žuto-crni su su daleko uspješniji tim, a to su potvrđivali i u međusobnim okršajima. Radovala se Borusija na prethodnih šest od deset duela protiv zeleno-bijelih. Minule sezone BVB je na Vezer stadionu trijumfovao sa 2:0 i ako ne želi da borba za titulu ode u nepovrat, moraće sa gostovanja da se vrati sa cijelim plijenom. Pobjeda na sjeveru Njemačke za Borusiju Dortmund je imperativ, a dvojka u Mozzartu je najveća na svijetu.

PLZENJ – TEPLICE, kec, 1,30

Odmakli su praški velikani Slavija i Sparta daleko, praktično su neuhvatljivi za Viktoriju Plzenj. Brljao je Plzenj previše i nekarakteristično za ovaj tim. Od sredine novembra je bez pobjede u šampionatu Češke, a bodove je mahom prosipao na gostovanjima. Na četiri od pet mečeva na

domaćem terenu Plzenj je bio nepogrješiv. Protiv Teplica, koje očekuje grčevita borba za opstanak, Plzenj ne smije sebi da dopusti novi kiks, a kvota na keca u Mozzartu je najveća na svijetu.

*NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu.

(Sponzorisani tekst, 18+)