FK Željezničar: Preuveličana je informacija o sukobu direktora i trenera

FK Željezničar reagovao nakon informacije u sukobima između direktora i trenera

FK Željezničar: Preuveličana je informacija o sukobu direktora i trenera
Foto: Reprezentacija.ba

FK Željezničar oglasio se povodom informacije da je direktor kluba Enis Džihanić podnio ostavku zbog verbalnog napada koji je doživio od Amara Osima.

“Proteklih dana se u medijima pojavila informacija o incidentu u Klubu i ista je prikazana tendenciozno.

Verbalni incident koji se dogodio između direktora i šefa stručnog štaba FK Željezničar, Enisa Džihanića i Amara Osima, predstavljen je u medijima na način kojim se želi nanijeti šteta našem Klubu i unijeti nemir. Informacija o pomenutom događaju je zaprimljena i o njoj se razgovaralo u cilju osiguranja nesmetanog rada Klubu.

Tim povodom želimo naglasiti da je informacija o pomenutom događaju preuveličavana, a posebno u vezi sa uplitanjem članova Upravnog odbora. Oštro demantujemo tvrdnje da su ljudi iz Upravnog odbora javno izjavljivali nezadovoljstvo radom direktora i šefa struke ili bilo kod drugog uposlenika Kluba.

I ovom prilikom želimo naglasiti da je FK Željezničar i pored svih nevolja izazvanih epidemijom COVID-19 pauzu dočekao na drugom mjestu uz ambicije u nastavak napredovanja na proljeće.

Stoga ćemo se ovakvim i sličnim pokušajima destabilizacije nedvojbeno i odlučno oduprijeti.” napisali su iz FK Željezničar.

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake: