Utorak je standardno dan rezervisan za najelitniji fudbal u Evropi, naravno Liga šampiona. Pred nama je peto, predposljednje kolo, za prolaz u nokaut fazu, a večerašnji mečevi doslovno garantuju spektakl.

Utakmica koja će sigurno biti među najgledanijima je madridski okršaj između Atletiko Madrida i Bajer Minhena.

Naboj je ogroman u svim utakmica i zato je vrlo teško predvidjeti kakvi nas to rezultati očekuju. Definitivno riješenje je u sportskoj kladionici Meridian, jer samo u Meridianu imate mogućnost da ukoliko još uvijek niste registrovani, uzmete POKLON OD 20 KM ZA IGRU BEZ RIZIKA!

U Ligi šampiona večeras najinteresantniji okršaj sigurno je između Atletiko Madrida i Bajerna. Madriđani će ozbiljno morati da se potrude ukoliko žele da savladaju na domaćem terenu Njemce. Bajern je pored Barse i Sitija, jedina ekipa koja ima sve upisane pobjede u ovogodišnjem takmičenju. Rezultat iz prethodne utakmice 4:0, dokaz je moći Bajerna, pogotovo kad znamo da je ovo jedna rijetka ekipa koja gotovo uvijek ide na pobjedu. Ekipa Dijega Simeonea na drugoj je poziciji u grupi, ali ukoliko želi da tako i ostane to mora i dokazati. Pored ovog fantastičnog okršaja, u Ligi šampiona večeras nas čekaju goleade u najavi:

· Lokomotiva Moskva – Salcburg

· Šahtjor – Real Madrid

· Atalanta – Mitjiland

· Borusija Mehendgladbah – Inter

· Liverpul – Ajax

· Marsej – Olimpijakos

· Porto – Mančester Siti

Ovakvi mečevi idealna su prilika za kombinatoriku. I naravno da je najveći bonus samo u kladionici Meridian, jer samo Meridian može ponuditi bonus od nevjerovatnih 2.000% za broj odigranih parova!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

(Sponzorisani tekst, 18+)