Raspored utakmica klubova aktuelnih i potencijalnih bh. reprezentativaca za subotu 28. novembar 2020. godine:

12,00 sati: Bojan Nastić (Dynamo Brest – BATE Borisov, Bjelorusija),

14,00 sati: Edin Višća (Istanbul Basaksehir – Denizli, Turska),

Edin Višća i njegov Basaksehir su prije nekoliko dana poraženi u Ligi Šampiona od Manchester Uniteda, a danas ih očekuje susret turske Superlige protiv Denizlija. Basaksehir nakon osam odigranih kola ima 13 bodova, dok su gosti sakupili samo pet.

Kladionica Mozzart dala je ulogu velikog favorita Basaksehiru u ovom meču, pa kvota na pobjedu Višće i saigrača iznosi 1.38. Kvota na eventualno iznenađenje i trijumf Denizlija je čak 8.50.

15,30 sati: Ermedin Demirović (Augsburg – Freiburg, Njemačka),

Freiburg u posljednje vrijeme igra veoma loše, a danas će u okviru devetog kola njemačke Bundeslige gostovati Augsburgu. Ekipa našeg Ermedina Demirovića ima tri poraza u nizu te će pokušati doći do pozitivnog rezultata protiv Augsburga.

Fudbaleri Augsburga imaju 11 bodova poslije osam odigranih kola i blagi su favoriti danas. Kladionica Mozzart nudi kvotu 2.50 na pobjedu Augsburga, dok je dvojka na Freiburg 2.85. Kvota da će oba tima zabiti po najmanje gol iznosi 1.67.

16,00 sati: Asmir Begović (Roterham – AFC Bournemouth, Engleska),

16,00 sati: Mario Vrančić (Norwich – Coventry, Engleska),

17,00 sati: Dennis Hadžikadunić (Rostov – Dynamo Moskva, Rusija),

17,00 sati: Jusuf Gazibegović (Sturm – Tirol, Austrija),

17,15 sati: Kenan Pirić (Maribor – Tabor Sežana, Slovenija),

18,30 sati: Dino Hotić (Cercle Brugge – Genk, Belgija),

19,30 sati: Eldar Ćivić (Ferencvaroš – MTK, Mađarska),

Mađarski Ferencvaroš je u utorak nesretno izgubio u Ligi šampiona od Juventusa golom u 90. minuti, a već danas ga očekuje meč domaćeg šampionata protiv MTK. Timu naših Eldara Ćivića i Adnana Kovačevića ide sjajno u Mađarskoj i još uvijek je bez poraza poslije devet kola.

Kladionica Mozzart nudi kvotu 1.50 na pobjedu Ferencvaroša, dok je kvota na neriješen ishod u ovom meču 4.00. Spomenimo i da se MTK nalazi u veoma dobroj formi te da šest mečeva u nizu u svim takmičenjima nije izgubio.

19,30 sati: Adnan Kovačević (Ferencvaroš – MTK, Mađarska),

20,30 sati: Miroslav Stevanović (Servette – Luzern, Švicarska),

(Reprezentacija.ba)