Nakon fudbala reprezentacija u kvalifikacijama za EURO 2021 i UEFA Ligi nacija, pred nama je ono omiljeno. Utorak je dan rezervisan za Ligu šampiona. Nakon tri sedmice pauze, čekaju nas brutalna uzbuđenja, jer počinju revanš mečevi goleada koje smo gledali…

Fudbalski fanovi su svakako oduševljeni ovogodišnjom igrom, golovi „pršte“ na sve strane, a kvote sportske prognoze bombarduju. Sad postoji način za IGRU BEZ RIZIKA! Kako? Jednostavno, jer samo u sportskoj kladionici Meridian, za sve novoregistrovane igrače, spreman je POKLON od 20 KM za IGRU BEZ RIZIKA! Svoj bonus preuzmi klikom na OVAJ LINK!

Sigurno tekma koja večeras odvlači pažnju je revanš meč Mančester Junajted – Bašakšehir na Old Trafordu. Turci su prethodni meč dobili „Crvene đavole“, a sigurni smo da Solskerova ekipa ima namjeru da se „osveti“ za ovaj poraz. Međutim, meč koji će sigurno danas biti najpraćeniji je onaj između Parižana i njemačkog tima Red Bul Lajpcig.

Lajpcig je tim osnovan prije samo 11 godina i za vrlo kratko vrijeme postigao je nevjerovatne uspijehe. Dovoljno je reći da je prošle godine došao do polufinala ovog takmičenja. Upravo ih je PSŽ zaustavio pobjedom od 3:0.

Prethodnu utakmicu 04.11. Lajpcig je kući dobio rezultatom 2:1, a tekma je bila prava ludnica. Šanse su „prštale“ na sve strane, a dovoljno je reći da je PSŽ stigao da napravi čak 2 crvena kartona! Lajpcig je u opasnoj formi i u Bundesligi, te jedini poraz ove sezone bio je od minhenskog Bajerna.

Parižani su trenutno na 3. mjestu, te imaju samo tri boda, tako da im ova domaćinska utakmica može biti presudna za dalji plasman u nokaut fazu. Kvote će sigurno da „polude“! Sve miriše na ludnicu u IGRI UŽIVO!

Kombinovanjem, sad je perfektna prilika za nevjerovatni bonus, kakav daje samo i isključivo sportska kladionica Meridian. BRUTALNI 1.001% bonus za broj parova, jer večeras te čekaju i sljedeći mečevi Lige šampiona:

· Krasnodar – Sevilja

· Ren – Čelzi

· Borusija Dortmund – Klub Briž

· Dinamo Kijev – Barselona

· Juventus – Ferencvaroš

· Lacio – Zenit

Meridian – kuća najbolje ponude i najvećih bonusa!

(Sponzorisani tekst, 18+)