Nakon fudbala reprezentacija, vikend Liga petice uveliko pali fudbalski adrenalin. Nakon revije golova u subotu, danas nas čekaju opasni okršaji. Dovoljno je reći meč za prvo mjesto u Premijer ligi Engleske i italijanski sukob Napoli – Milan!

Dakle, šansa za sportsko klađenje BEZ RIZIKA je idealna, a takvu priliku daje jedino sportska kladionica Meridian u Bosni i Hercegovini. Tako ukoliko želiš POKLON OD 20 KM na meridianbet.ba napravi nalog i bonus je na tvom računu.

Liverpul – Lester

Od postanka Premijer lige, Liverpul je uvijek slovio za jednog od najvećih klubova i uvijek favorita za osvajanje titule. To se čak od „Redsa“ ne očekuje samo u Premijer ligi, već u svim takmičenjima. S druge strane, Lester predstavlja najveće osvježenje generalno evropskog fudbala, pa tako i ove sezone „lakta“ se sa najvećim. Rodžersovi izabranici su prvi sa 18. bodova i sad svi sanjaju da se ponovi uspjeh od prije četiri godine. Sukob je aktuelnog šampiona i prvog na tabeli, idealna prilika za skidanje 200% EXTRA BONUSA za najjaču IGRU UŽIVO!

Serija A: Napoli – Milan

Prvi dio italijanskog šampionata ozbiljno se zahuktao. Milan nije osvojio Skudeto od 2011 godine, ali je sad fantastičnim partijama izborio prvo mjesto na tabeli, pa su „Rosoneri“ najozbiljniji favorit za osvajanje. Napoli ipak nikako nije ekipa koja se smije zapostaviti. Čak se mora uzeti u obzir da gotovo uvijek upravo Napoli pravi najjačima probleme. Napolitanci su na 3. mjestu, uprkos oduzimanju bodova uslijed neigranja meča sa Juventusom. Italija svakako „dere“ mreže ove sezone, fantastične igre i neopisiva uzbuđenja su gotovo na svakoj utakmici Serije A. Zar treba čekati bolju priliku? Može li bolje do 1.000% BONUSA za kombinovanje? Ako želiš na meridianbet.ba prilika je tu, za sve profesionalnce sportske prognoze koji ne žele više biti samo fanovi!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

(Sponzorisani tekst, 18+)