VIDEO Velež se pohvalio novim snimcima izgradnje stadiona

Velež je objavio nove snimke izgradnje Stadiona Rođeni na kojem se gradi nova navijačka tribina

NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Velež je objavio nove snimke izgradnje Stadiona Rođeni. Sve navijače mostarskog velikana obradovaće napredak u izgradnji nove navijačke tribine, ali i cjelokupan dojam koji ostavlja Veležov kompleks.

“Kapacitet tribine je preko 1800 mjesta sa dva izlaza, tribina će imati muške i ženske toalete, kao i nekoliko prostorija za odlaganje rekvizita. Uz dogovor sa projektantom tribinu smo povećali tako da bude iste visine sa već postojećom tribinom.” rekao je svojevremeno predstavnik izvođača radova Elvis Burić.

Ukupna vrijednost izgradnje nove tribine iznosi oko 2,5 miliona KM.

Velež je ranije uspješno završio postavljanje reflektora, a vrijednost tih radova je oko 1.000.000 KM. Također, renovirana je i zapadna tribina i to je koštalo oko 600.000 KM. Pomoć ovom projektu dali su članovi uprave koji su vlasnici građevinskih firmi, ali i svi prijatelji i sponzori Veleža te UEFA.

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake:

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare