Vikend planovi su trenutno takvi, da je ipak najbolje ostati kod kuće, jer uslijed pandemije virusa korona, takva odluka sigurno neće biti pogrešna. I zašto i ne ostati? Pa, vikend fudbal je uvijek bio najkvalitetnija zabava, moramo priznati…

I šta sad?

Vrlo jednostavno, jer sportska kladionica Meridian, svim fudbalski „fanaticima“, specijalno poklanja bonus od 20 KM dobrodošlice, i to pazite sad, BEZ USLOVA! Sve što je potrebno jeste da se registruješ na mobilnoj aplikaciji ili direktno na web sajtu meridianbet.ba, i bonus je na tvom računu da počne najluđa vikend avantura…

Za početak, od 20.45h spremite se za otvaranje Serije A, jer goleada je u najavi. Sasuolo dočekuje Torino, a pravi maheri igre, znaju da je ovo trenutak za staru, dobru igru „GG3+“. takođe sutra će od 18.30h biti vrlo napeto na „Ostrvu“. ,,Crveni đavoli“ dočekuju Čelzi, i to sa vrlo čudnom gol razlikom od 9:12, i sa dvije pobjede i isto toliko poraza. Biće ovo vrlo interesantan meč.

Dodatno uzbuđenje je svakako i u Bundesligi, jer okršaj Borusije Dortmund – Šalke, uvijek je bio spektakl fudbala. Joše neki od derbija koji se ne propuštaju ovaj vikend su:

  • Lion – Monako
  • Arsena – Lester
  • Fiorentina – Udineze
  • Atalanta – Samdiorija

Ali ipak, meč koji ovaj viked uzima najviše pažnje svih ljubitelja fudbala je sigurno ,,El klasiko“, jer Barselona – Real Madrid, je uvijek bila ultimativna poslastica. Idealna prilika, da se iskoristi specijalni bonus od 100% za prvi tiket, koji daje samo najbolja sportska kladionica Meridian, i pazite sad šta je „fora“! Uopšte nije bitno da li je tiket dobitni ili gubitni, jer nakon rezultovanja mečeva, iznos koji ste uplatili na prvi tiket, se vraća na vaš račun, i sve što treba da uradiš, jeste registracija na meridianbet.ba, i neka „ludnica“ počne!

Meridian – kuća najvećih bonusa!

(Sponzorisani tekst, 18+)