Sportska kladionica Meridian više ne radi nikakva iznenađenja, jer svi pravi igrači već znaju definitivno mjesto najboljih kvota, najboljih bonusa i naravno najboljih poklona.

Nevjerovatna je stvar da ukoliko odigrate samo jedan tiket u sportskoj kladionici Meridian, ili na web sajtu meridianbet.ba, imate mogućnost da osvojite neke od nevjerovatnih NAGRADA. I da li su to zapravo nagrade, ili stvari koje su u današnjici neophodne? Stvari bez kojih se ne može? Sve što treba da uradiš jeste da u periodu od 01.10.2020. godine do 31.10.2020. godine, „prostudiraš“ najbolju ponudu, sastaviš neki moćni tiket u minimalnom iznosu od 5 KM, i automatski stičeš pravo učešća u nagradnoj igra Meridiana!

A, sad da li su to nagrade, ili sredstva bez kojih se ne može, TI razmotri, jer dobitnike čekaju:

· Sony Playstation 4 za prvo mjesto,

· HP laptop za drugo mjesto,

· I sad „tvist“, treće mjesto se samo dijeli, ali ipak tu su 2 mobilna telefona Xiaomi redmi note 8T.

I sad, idemo fanovi sporta! Ovakva šansa se ne propušta, jer ako već pratiš sport, zakovan si za male tv ekrane, pa iskoristi priliku i naplati se! Ukoliko već nisi , registruj se na web sajtu meridianbet.ba, ili uplati „standardni“ tiket, sačuvaj ga, jer NAGRADE čekaju najodvažnije. Dokaži sam sebi, zašto je Meridian kuća najboljih kvota, i najvećih bonusa!

(Sponzorisani tekst, 18+)