Šampion Bosne i Hercegovine, ekipa Sarajeva će u četvrtak dočekati Celtic u okviru plej-ofa Lige Evrope. Za “bordo” tim ovo je utakmica sezona i prilika da prvi put u svojoj istoriji zaigraju u grupnoj fazi ovog takmičenja.

Otkad se promijenio format kvalifikacija 2009. godine, ovo je treći put da Sarajevo stiže do plej-ofa Lige Evrope, a prethodno su bili eliminisani od Kluža i Borusije Menhengladbah.

Povodom toga, sportka kladionica Meridian organizuje giveaway u kojem časti sa 100 KM bonusa.

Pet osoba koje zaprate Facebook stranicu MeridianSportBH portala i pogode tačan rezultat utakmice Sarajevo-Celtic, ući će u konkurenciju za osvajanje 20 KM bonusa (+5 KM ako shareuju FB objavu).

One osobe koje ne ispune oba uslova (prognoza rezultata i praćenje FB stranice) neće ući u konkurenciju za bonus.

Ukoliko više od pet osoba pogodi tačan rezultat i zaprati stranicu @meridiansportbh, putem aplikacije namepicker.net, izvućićemo pet srećnih dobitnika, a imena će biti objavljenja na našoj FB stranici odmah po završetku utakmice Sarajevo-Celtic. Bonusi će srećnim dobitnicima biti uplaćeni dan kasnije.

Svakako, nemojte propustiti odličnu ponudu u sportskoj kladionici Meridian za sve utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope.

Link 1 > https://meridianbet.ba/
Link 2 >
https://www.facebook.com/meridiansportbh
Link 3 >
https://meridianbet.ba/sr/kladjenje/fudbal/evropa/uefa-europa-league/fk-sarajevo-celtic-glasgow/8430741
Link 4 >
https://meridianbet.ba/sr/kladjenje/fudbal/evropa/uefa-europa-league

(Sponzorisani tekst, 18+)