Sedam dana je prošlo, i više taktiziranja nema. Ide se na sve ili ništa, jer mjesta ima samo za najbolje. Nokaut kvalifikacije Lige šampiona donosi nam revanš okršaje..

Naravno, da sportska kladionica Meridian, uvijek zna pravi trenutak kad da nagradi prave znalce „najvažnije sporedne stvari na svijetu“.. I zato sad svi igrači, koji se registruju na web sajtu meridianbet.ba, momentalno BEZ USLOVA dobijaju bonus od 10 KM dobrodošlice.. Realno govoreći, šansa da se dokažeš kao pravi znalac je tu, sve što treba je da „proučiš“ ponudu, pa da vidimo šta nas to čeka..

Definitivni dan odluke je za timove koji danas nastupaju od 21h, te ćemo pratiti sljedeće duele:

  • Dinamo Kijev – Gent ( prva utakmica 2:1 )
  • Ferencfaroš – Molde ( prva utakmica 3:3 )
  • Omonija – Olimpijakos ( prva utakmica 0:2 )

A, za srijedu su zakazana preostala tri okršaja, te Mitjilend dočekuje Slaviju Prag ( prva utakmica 0:0 ), PAOK će u revanšu ugostiti ruski Krasnodar ( prva utakmica 1:2 ), i Salcburg –  Makabi Tel Aviv ( prva utakmica 2:1 ) kao utakmica koja se sigurno ne propušta..

Autsajdera na ovim mečevim Lige šampiona nema, rezultati iz prvih utamica su sigurno dokaz za takvu tvrdnju. Napetost je zagarantovana, ali i adrenalin koji će zagarantovano da traje do posljednjeg minuta. Postoji li idealnija šansa za naplatu? Za naplatu znanja, umijeća i vlastitog instinkta… Dokaži se na klađenju UŽIVO, jer omjeri i kvote se mjenjaju svakog trenutka, svaki dobitak može od prosječnog ljubitelja fudbala da stvori spektakularnog dobitnika… Ili, ako si ipak, onaj studiozni prognozer, ne propusti priliku za najbolje bonuse na kombinovanje broja parova koji idu do nevjerovatnih 1000%..

Utakmica kojoj sigurno treba posvetiti je okršaj na popularnoj „Tumbi“. Iako svi crno – bijelima daju prednost, jer za prolaz im je dovoljan rezultat od 1:0, svi mi ipak znamo da Krasnodar nije ekipa koja smije lako da se otpiše, jer ovo je stadion koji je nebrojeno puta napravio spektakl fudbala, i zapalio atmosferu na maksimum! Pored ove utakmice, pažnju treba posvetiti i meču Ferencvaroš – Molde. Domaćin ima bolju gol prednost, ali ako ništa Molde napada od prve minute, sa namjerom da osvoji svoje mjesto u grupnoj fazi Lige šampiona!

Tradicionalno najbolja ponuda, i bonusi koji se ne propuštaju, su dokaz da je sportska kladionica Meridian, ipak mjesto gdje je fudbal – više od igre!

(Sponzorisani tekst, 18+)