Definitivno derbi 3. kola Premijer lige je pred nama. Liverpul na ,,Enfildu“ dočekuje Arsenal, i meč koji se ne propušta je zakazan za 21.00h.

Sportska kladionica Meridian, za sve fanatike Premijer lige, kao možda najkvalitetnije lige Evrope, je pripremila POKLON od 10 KM bonusa, za sve novoregistrovane igrače. Ovo je meč koji se definitivno ne propušta! Da li će David Luiz da zaustavi silovite napade Mohameda Salaha? Da li će tandem Obamejang – Lakazet probiti bedem Liverpula?

Svakako možemo sa sigurnošću da tvrdimo da nas čeka spektakl fudbala, iz razloga što su i „Tobdžije“ ovu sezonu počele silovito, zapravo obje ekipe imaju 2 pobjede, na dva susreta, s tim da Arsenal ima bolju gol razliku ( 5:1 ), a Liverpul ( 6:3 )…

Na najboljem web sajtu za klađenje UŽIVO meridianbet.ba, odlučno imaš priliku da naplatiš svoj „instinkt“, ali ako si više fan igranja prije početka, Arsenal sa kvotom od 6.00 nemoguće da ti nije privlačan. Kvota na šampiona je ipak ona „školska“, te se pobjeda Liverpula cijeni sa 1.50.

Liverpul je prošlogodišnji prvak, i to kad uzmemo u obzir da ove godine brani titulu koja se čekala 30 godina, znamo da će ekipa Jirgena Klopa da „izgara“ na terenu. Sa druge strane Arsenal je prošle sezone lošije rangirao, i zauzeo tek 8. mjesto, ali je ekipa Mikela Artete to dijelom nadoknadila osvajanjem prestižnog FA kupa..

Meč je sigurno koji obećava vrhunsku zabavu, vrhunski fudbal i zato pravi znalac ,,najvažnije sporedne stvari na svijetu“ ovaj okršaj nikako ne propušta, te će znati da ga iskoristi. Najbolja ponuda sa najboljim kvotama, uvijek nudi sportska kladionica Meridian, jer isključivo Meridian je uvijek – više od igre!

(Sponzorisani tekst, 18+)