Nova sezona 2020/2021 Bundeslige zvanično je počela. Sezonu je otvorila utakmica Bajern Minhena i Šalkea, a danas će se odigrati i preostali mečevi u okviru startnog prvog kola, jedne od najjačih liga svijeta!

Najbolja sportska kladionica Meridian, specijalno za početak Bundeslige i za start Serije A, poklanja BONUS od 10 KM dobrodošlice, za sve novoregistrovane igrače. I naravno, da uz ovaj specijalni bonus, šansa za dobitak se samo povećava, jer bonus za broj odigranih parova ide do 1.000%, a ko je pravi „tata mata“ kladže znaće kako da profitira.

A, sad malo da vidimo šta nas to sve čeka… Derbi utakmica prvog kola Bundeslige je sukob dvije Borusije. Dortmund – Mehengladbah sigurno je utakmica koja se ne smije propustiti, jer Njemci su davno dokazi da sa pravom igraju najjači i najbolji fudbal u Evropi. Borusija Dortmund je prošlogodišnji vicešampion, te je ove godine gledamo u Ligi šampiona. Sjetimo se da su jedina ekipa, pored minhenskog Bajerna koja je uspjela da porazi Paris San Žermen, i to u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Svakako ni Mehengladbah nije ekipa koja se smije potcjeniti. Prošle sezone su zauzeli 4. mjesto, te namjere ove sezone su im opravdano na visokom nivou. Pogotovo kad uzmemo u obzir izjavu sportskog direktora Mehengladbaha, Maksa Eberla, koji je potvrdio da ove sezone nema prodaje najboljih igrača. Okršaj Dortmund – Mehengladbah pratite od 18.30h na sajtu za najbolje sportsko klađenje meridianbet.ba, jer statistika je neumoljiva i uvijek tu, da od zaljubljenika u sport, napravi stručnjaka koji pravi novac!

Sezonu Serije A otvaraju Fiorentina i Torino, koji nastupaju od 18h, dok u večernjem terminu od 20.45h imamo priliku da pratimo duel Verone i Rome. Sve ono što treba da uradiš jeste da smisliš svoju Meridian opkladu, te ukoliko do sad iz neobjašnjivog razloga, nisi registrovan, uradiš to sad, jer ćeš se definitivno uvjeriti da je Meridian kuća najboljih i navećih BONUSA!

(Sponzorisani tekst, 18+)