Reprezentacija BiH će zbog korona protokola bez publike večeras na Bilinom Polju dočekati Poljsku u drugom kolu UEFA Lige Nacija.

“Teško je igrati pred praznim tribinama, iako su igrači već navikli na ovakav ambijent i siguran sam da će biti na najboljem nivou. Nadamo se kako će nas struka što prije riješiti ovog problema korone koji nas sve “baca i lijevo i desno” i zbog kojeg ni fudbalski treneri do posljednjeg časa ne znaju na koje igrače mogu računati. Znamo da su navijači uvijek uz reprezentaciju kako u BiH tako i u gostima i to sam vidio na puno utakmica na kojima sam bio prethodnih godina. Nadamo se da će što prije ponovo moći biti uz nas” rekao je Duško Bajević uoči reprezentaitvnog okupljanja i dodao.

“Znam da će svi za nas navijati ispred TV ekrana, ali vjerujem i da ćemo i na samom terenu čuti navijače kojih će biti oko stadiona Bilino Polje” poručio je Princ čiji su igrači cijele pripreme bili u strogom karantinu tokom svih aktivnosti.

BiH nakon remija u Italiji u drugom kolu Lige Nacija dočekuje Poljsku, a utakmica počinje večeras u 20,45 sati.

Nekoliko sati prije utakmice Kladionica Mozzart na pobjedu BiH daje kvotu od 2.67, a na pobjedu Poljske 2.80.

Utakmicu ćemo ekskluzivno gledati na NOVA BH televiziji koja je priredila i posebne emisije prije i poslije meča, kao i ekskluzivne izjave igrača.

(Reprezentacija.ba)