Sport nam se sve više i više vraća. Ponovo imamo jedan uzbudljivi sportski vikend! Proteklu radnu sedmicu obilježili su mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope, kao i učešće timova sa Balkana, ali danas se već vraćamo fudbalskim mečevima širom Evrope.

Povodom ovog fenomenalnog vikenda, kladionica Meridian je spremila nerealno bombastičnu ponudu. Sve novoregistrovane igrače čeka bonus od 10 KM dobrodošlice, a sve što treba da se uradi jeste registracija na mobilnoj aplikaciji, ili na sajt meridianbet.ba.

Prošlog vikenda nam se na „velika vrata“, vratila Liga 1, a utakmica između Liona i Dižona, večeras od 21.00h otvoriće drugo kolo najjačeg fudbalskog prvenstva u Francuskoj. Danas nas očekuju i dva meča Superlige Srbije. Od 17h na teren izlaze fudbaleri Inđije i Javora, dok dva sata kasnije očekuje nas okršaj Metalca i Čukaričkog. Posebno interesantna će biti nedjelja u srbijanskom šampionatu, kad Crvena Zvezda dočekuje TSC Bačku Topolu, dok ,,Parni valjak“ gostuje Vojvodini u Novom Sadu.

Pažnju takođe privlače i prijateljski mečevi, a samo neki od velikana koji se spremaju za novu sezonu su: Dortmund, Totenhem, Fejnord, Njukasl, Viljareal, Valensija i drugi. Odlična svakako prilika da se iskoristi bonus na više parova, ali i Money Back je tu da osigura dobitak! Više o prijateljskim mečevima možete saznati na ovom linku.

Ne treba svakako zaboraviti da je odnedavno Meridian uveo i novu opciju – od sada je svim ljubiteljima dostupno i UŽIVO klađenje na trke Formule 1!

F1 Specijal ovu kladionicu definitivno čini drugačijom od konkurencije, jer samo, i isključivo u Meridianu imate priliku da se kladite na najuzbudljiviji, najbrži i najopasniji sport na planeti. Velika nagrada Belgije vozi se u nedjelju 15.10h, pa je ovo definitivno razlog na F1 ispratite uz Meridian i ubjedljivo najbolju sportsku ponudu.

(Sponzorisani tekst, 18+)