Mladost DK – Tuzla City (17,00 sati)

Mladost je još uvijek bez pobjede u novoj sezoni, a danas ih čeka novi težak susret i to protiv Tuzla Cityja. Momčad Tuzle je u prošlom kolu dominirala protiv Sarajeva u gostima, ali je izgubila sa 0:1. Fudbaleri Tuzle su u prethodna tri kola stvorili ogroman broj prilika, međutim zabili su samo jedan gol. Tuzla je tri puta gostovala u Doboju kod Kaknja i sva tri puta ostvarila pobjede.

Sloboda – Željezničar (19,00 sati, Arena Sport)

Ekipa Slobode će u Tuzli ugostiti prvoplasirani Željezničar, koji jedini ima sve tri pobjede nakon tri odigrana kola. Gosti iz Sarajeva su prošle sezone na stadionu Tušanj slavili sa čak 4:0 i navijači Plavih sa Grbavice ne bi imali ništa protiv da se sličan rezultata ponovi i večeras. Željo je u Tuzli veliki favorit, pa kvota u kladionici Mozzart na dvicu iznosi 1.60. Kvota na trijumf Slobode je čak 5.60.

Velež – Krupa (19,00 sati)

Velež je u prva tri kola imao izuzetno teške mečeve sa Željom, Zrinjskim i Širokim, ali je uspio osvojiti solidna četiri boda. Večeras će u Vrapčićima dočekati Krupu i pokušati doći do druge pobjede u sezoni. Zanimljivo da Velež i Krupa do sada nisu odigrali nijedan zvanični duel. Kvota u Mozzartu na pobjedu Veleža je 1.65.

(Reprezentacija.ba)