Nakon skoro pet mjeseci pauze zbog krize izazvane korona virusom, vraća se Liga šampiona. U petak i subotu nas očekuju revanš mečevi osmine finala najelitnijeg klupskog fudbalskog takmičenja na svijetu, a duel koji će privući najviše pažnje je svakako duel između Mančester sitija i Real Madrida.

U prvom susretu odigranom krajem februara ove godine, Siti je slavio rezultatom 2:1 u Madridu i sada želi potvrdu tog trijumfa i plasman u četvrtfinale. Pep Gvardiola niti jednom nije uspio da stigne do finala Lige šampiona od odlaska iz Barselone i nema nikakve dileme da će njegova ekipa biti izuzetno motivisana da ode do samog kraja ove sezone.

Sa druge strane, Real Madrid je osvajanjem Primere ispunio primarni cilj za minulu sezonu i mogu potpuno rasterećeno da odigraju utakmicu protiv Sitija u kojoj mogu mnogo više da dobiju, nego da izgube.

Povodom nastavka Lige šampiona, Meridianbet organizuje giveaway u kojem časti ukupno sa 100KM bonusa. Pet igrača koji pogode tačan rezultat utakmice Mančester siti-Real Madrid, biće nagrađeni sa 20KM bonusa koji možete odmah iskoristiti za klađenje prilikom preuzimanja.

Da biste učestvovali u giveawayu i bili u mogućnosti da osvojite bonus, neophodno je prvo da prognozirate ishod utakmice Mančester siti-Real Madrid u objavi Facebook stranice MeridianSportBH portala, potom da tagujete dva prijatelja u istom tom komentaru, a onda i da zapratite Facebook stranicu MeridianSportBH ukoliko to niste učinili do sada.

Ako sva tri uslova ne budu ispunjena (prognoza rezultata, tagovanje 2 prijatelja i praćenje stranice MeridianSportBH), nećete biti u konkurenciji za bonus čak iako pogodite tačan rezultat.

Ukoliko više od pet osoba pogodi tačan rezultat utakmice Mančester siti-Real Madrid, taguje dva prijatelja i zaprati stranicu MeridianSportBH, pristupiće se izvlačenju 5 srećnih dobitnika, a imena će biti poznata veoma brzo poslije završetka utakmice.

Svakako, nemojte propustiti sjajnu ponudu u MeridianBetu za sve utakmice osmine finala Lige šampiona.

(Sponzorisani tekst, 18+)