Novi momenti u studiju Udarca iz ugla – Kokijev debi nije baš bio iz snova, ali tu je popravni! Bližimo se finalu Čempionšipa, i po svoj prilici Brentford će na megdan Fulamu našeg Aleksandra Mitrovića.

Eto prilike da Koki popravi utisak! Borota i Močibob ponovo pomjeraju granice sportskog novinarstva – ovog puta spremili su ekskluzivnu rekonstrukciju gola koji je Fulamu prošli put donio Premijer ligu.

Za sve prave ljubitelje čistog fudbalskog žara i novinarske „stare škole“ i istog takvog pogleda na sport i klađenje, spremna je treća epizoda, ponovo sa fokusom na rasplet u Čempionšipu.

Samo na YT kanalu Meridian sport, pogledaj treću epizodu tvoje omiljene sportske emisije u novom ruhu – Udarac iz ugla! Osim stanadrdnih prozivki i koncepcijskih neslaganja u pogledu uređivačke politike na relaciji Borota – Močibob, kraj Čempionšipa donosi neke od manje poznatih Borotinih tajni.

Sada imaš još jedan razlog da pratiš „Udarac iz ugla“ Koki se ovog puta sigurno „vadi“ i donosi ti dobitni tiket u kladionici Meridian.

Na staroj lokaciji, treća epizoda najjače sportske emisije koju možete vidjeti na cijelom Jutjubu, svake nedjelje u 19h, Meridian Sport YT kanalu.

(Sponzorisani tekst, 18+)