Meridian kladionice za posljednje kolo Serije A sa najspektakularnijom ponudom za vrhunac sezone.

Ukoliko nisi još uvijek iz neobjašnjivog razloga igrač Meridiana, sad iskoristi šansu i to postani, jer fenomenalni bonus od 10 KM dobrodošlice se ne propušta.

Možda i jeste sve u ovogodišnjem Kalču manje-više riješeno, ali uzbuđenja su se ove godine preselila na dno tabele, na sirovu borbu za opstanak u društvu najboljih. Juve je i matematički prvak, deveti put u nizu, te 36. titula Serije A ide u vitrine ekipe iz Torina. Danas fokus italijanske fudbalske publike je na utakmicama koje igraju ekipe Đenova i Leće. Ono što nam je za sigurno poznato je da se Breša i Spal od sljedeće sezone sele u Seriju B, jer posljednja šansa za 17. mjesto i opstanak je borba Đenove i Leće-a.

Crveno-plavi su možda u nešto malo boljoj poziciji, jer imaju bod više, ali sve mogu da izgube ukoliko ih Verona kući porazi, a Leće matira Parmu. Adrenalin fenomenalne Meridian ponude i nezaobilaznog bonusa na broj parova, spremno je i samo te čeka. Ljubitelji najpopularnije igre svijeta dokazaće svoje znanje, a klađenje na favorita uz najbolje kvote šansa su za savršen dobitak za kraj sezone. Najbolji izbor specijala, kvota i igara u samo Meridian ponudi, pružiće ti možda najvrelije ljeto ikada, jer sa Money Back- om u Meridianu možeš da naplatiš promašaj.

Samo sa Meridianbetom uvijek si na dobitku! Sve što želite da saznate iz svijeta sporta, naravno čeka vas na portalu meridianbetsport.ba.

(Sponzorisani tekst, 18+)