Fudbalska sezona na “Ostrvu” je pred epilogom. Premijer liga već ima šampiona, a ovih dana u fokusu je sencazionalan rasplet doigravanja za Čempionšip i povratak Lidsa u elitu nakon dugih 16 godina tavorenja u nižem rangu takmičenja.

Danas će sve oči javnosti, ali i ljubitelja klađenja, biti uprte u posljednje kolo drugog po rangu takmičenja u Engleskoj.


Bitka za ulazak u elitu dobija svoj rasplet, ali je triler i dalje u toku – još jedna je ulaznica za povratak u elitu, a za nju se danas bore tri kluba – Vest Bromvič (82), Brentford (81) i Fulam (80).


Računica je jasna – Vest Bromvič ne treba previše da kalkuliše jer jedino što ovu ekipu zanima je pobjeda, samo u tom slučaju mjesto u Premijer ligi naredne sezone je osigurano.


S druge strane. Brentford i Fulam takođe, moraju ići na pobjedu, ali uz to moraju da se nadaju kiksevima glavnih konkurenata. U ovom slučaju, u najtežoj pozicji je Fulam, koji danas treba da pobijedi, ali i da očekuje poraz Vest Bromviča i Brentforda.

Ultra zanimljivo posljednje kolo je u Čempionšipu, a tim povodom vaša omiljena kladionica Meridian spremila je fantastičnu ponudu uz tradicionalno najbolje kvote.

Nema boljeg trenutka od ovog – uz Engleze i kladionicu Meridian novčani dobitak se ne dovodi u pitanje! Da zabava bude još “luđa” tu su i Italijani, jer se večeras od 21.45 igra 35. Kolo Serije A.


Ukoliko već sada napravite nalog na meridianbet.ba na poklon dobijate bonus od 10 KM, kako biste odmah započeli svoju avanturu ka velikom dobitku!

Međutim, to nije kraj iznenađenjima! Uplati depozit, odigraj prvi tiket i očekuj do 40 KM bonusa! Jer, Meridian je kuća najvećih bonusa!

Budite uvijek u toku sa svim aktivnostima i promocijama na meridianbet.ba, a sve vijesti iz svijeta sporta pratite na Meridian Sport portalu.

(Sponzorisani tekst, 18+)