Sportska ponuda za nedjelju nudi mnogo zanimljivih fudbalskih mečeva koje ne smijete propustiti.

Štaviše, neke utakmice mogu biti i odlučujuće u tom pogledu ko će biti šampion domaćeg prvenstva ili ko će se plasirati u kvalifikacije za Ligu šampiona i drugo. Kladionica Meridian je spremila vrhunsku ponudu za ove mečeve.

Iako je ostalo još samo tri kola do kraja prvenstva, šampion Engleske je uveliko poznat. To je Liverpul koji je uspio nakon 30 godina da se vrati na tron Premijer lige i da vrati titutlu na Enfild. Međutim, jedan od zanimljivijih engleskih derbija koji nas čeka u 37. kolu Premijer lige svakako je utakmica između Totenhema i Lestera, a interesantna je zbog trke za plasman u Ligu šampiona, odnosno Ligu Evrope.

Pažnju danas privlači i Italija, gdje je Roma napokon odlučila da zaigra očekivani fudbal, ali prekasno. Rimljani najvjerovatnije neće igrati u LŠ, ali ćemo Vučicu, kako sada stvari stoje, gledati u Ligi Evrope, a večeras nas od 21:45 očekuje vrhunski derbi između Rome i Intera.

Sportska ponuda za nedjelju donosi nam interesantne mečeve i u Španiji. Kuriozitet se sastoji u tome što se danas igra posljednje kolo u La ligi u Španiji. Interesantan duel čeka nas, prije svega, između Leganesa i Real Madrida. Može se slobodno reći da je “Kraljevski klub” pred novom titulom u Španiji, dok se Leganes grčevito bori za opstanak u Primeri.

U posljednjem kolu Primere čeka nas i interesantan duel između Atletiko Madrida i Real Sosijedada. Iako ćemo Atletiko Madrid gledati u LŠ sljedeće sezone, Real Sosijedad trenutno zauzima 7. poziciju na tabeli koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Međutim, tim Imanola Aglasila ima šansu da pobjedom nad Atletikom Madridom zauzme 6. poziciju koja vodi direktno u grupnu fazu Lige Evrope.

Danas se igra i drugi polufinalni meč FA Kupa između Mančester Junajteda i Čelsija. U posljednjih 7 mečeva između ova dva tima, “Crveni đavoli” bilježe bolji skor. Četiri puta je Junajted savladao “Plavce”, dva meča su završena neriješenim.

Kao što možemo da vidimo, sportska ponuda za nedjelju je svakako uzbudljiva i može donijeti iznenađenja. Ukoliko želite da pokažete svoje fudbalsko znanje i navijačke preferencije, onda je kladionica Meridian prava adresa.

Sportsko klađenje u kladionici Meridian donosi vam vrhunsku zabavu i najbolje kvote, specijale, bonuse i promocije!

Ukoliko se već sada registruješ na meridianbet.ba čeka te poklon 10 KM bonusa za kladjenje, za početak vrhunske zabave. Sve aktuelnosti iz svijeta sporta prati na Meridian sport kanalu.

(Sponzorisani tekst, 18+)