Akademija Asmir Begović: Zvanično otvorene prijave za događaj ”1. Međunarodna konferenciju golmana”

Kroz konferenciju je planiramo da u dva dana budu održana teorijska i praktična predavanja gostiju iz zemlje i inostranstva

Akademija Asmir Begović: Zvanično otvorene prijave za događaj ”1. Međunarodna konferenciju golmana”

Golmanska Akademija Asmir Begović zvanično je otvorila prijave za 1. Međunarodnu golmansku konferenciju koja će se održati u Sarajevu 17. i 18. avgusta 2020. godine.

Prijave je moguće ostvariti putem web stranice http://gkconference.com/ gdje je takođe moguće naći i ostale informacije vezane za ovaj događaj.

Podsjećamo, konferencija koja će biti održana u hotelu Hills u Sarajevu, namjenjena je prije svega golmanskim trenerima, ali i svima zainteresovanim za organizaciju rada i razvoj golmana u nogometu.

Kroz konferenciju je planiramo da u dva dana budu održana teorijska i praktična predavanja gostiju iz zemlje i inostranstva usko vezana za poboljšanje uslova i načina treniranja golmana.

Partner ovogodišnje konferencije je Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

Gosti-predavači biti će, između ostalih, Peter Schmeichel (bivši reprezentativac Danske i golman Manchester Uniteda i Manchester Cityja), David James (bivši reprezentativac Engleske, golman Liverpoola i Manchester City-a), Eric Steele (nekadašnji trener golmana Manchester Uniteda u stručnom štabu Sir Alexa Fergusona), Roberto Navajas (trener golmana u Real Sociedadu i Granada FC), Nikola Jurčević (bivši reprezentativac Hrvatske, trener Dinama i selektor Azerbejdžana), Adi Mušić (bh. golmanski trener u Njemačkoj) i Marijana Zubac (direktorica Nutricentra Mostar).

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica MeridianBet.

Oznake:

Komentari

1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
03.07.2020. 09:09

Cisto informativno pitanje , znali neko jeli ovo Asmirova golmanska skola besplatna za svu djecu ,ili je ovo neki njegov biznis sa skolom golamna u BiH?