Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu

Opsajd u Baskiji. Jubilarno trideseto izdanje Opsajda zaslužilo je i posebnog gosta, a malo je onih koji se mogu porediti sa Mehom Kodrom. Nekadašnji napadač Veleža, Real Sociedada, Barcelone, Alavesa i Maccabija, kapiten i selektor reprezentacije BiH, legenda je bosanskohercegovačkog fudbala.

Šta očekuje od novog posla u Švicarskoj? Otkud uopšte da vodi već drugi klub u toj zemlji? Koliko je dobra švicarska druga liga? Koliko se posao u Švicarskoj i Španiji razlikuje od posla u BiH? Da li se i dalje nada trenerskom poslu u Real Sociedadu? Da li je radio pod posebnim pritiskom u Sarajevu? Gleda li na povratak u BiH kao na pogrešku? Koju je magičnu kremu koristio za Misketova leđa? Zašto je odbio voditi reprezentaciju u Iran? Kakva su bila njegova nadanja od utakmice Kodro, Bola i prijatelji? Osjeća li se izdanim od navijača i javnosti? Da li bi uopće ponovo vodio reprezentaciju Bosne i Hercegovine? Da li se kao igrač osjećao kao dežurni krivac? Zbog čega žali kada je u pitanju Velež? I da li bi sutra mogao biti trener Rođenih? Opsajd, XXX.

(Reprezentacija.ba)