Raspored nastupa bh. fudbalera za subotu 6. juni 2020. godine:

13,00 sati: Dario Đumić, Regensburg – Darmstadt (Njemačka).

14,00 sati: Siniša Saničanin, Javor – Vojvodina (Srbija),

15,30 sati: Ermin Bičakčić, Fortuna Dusseldorf – Hoffenheim (Njemačka),

Hoffenheim je slavio u zadnja dva meča njemačke Bundeslige, a danas ga očekuje gostovanje Fortuni u Dusseldorfu. Ermin Bičakčić i saigrači nastojat će doći do nove pobjede i ostati u igri za poziciju koja vodi u Europa ligu. Mozzart u svojoj ponudi daje kvotu 2.60 na trijumf Hoffenheim, dok je jedinica na Fortunu 2.70.

16,55 sati: Dino Beširović, Mezokovesd – Paks (Mađarska),

18,00 sati: Luka Menalo, Tabor Sežana – Olimpija (Slovenija),

18,30 sati: Vedad Ibišević, Borussia Dortmund – Hertha (Njemačka),

Utakmica između Borussije Dortmund i Herthe trebala bi biti prava poslastica. Očekuje nas ofanzivna igra i vjerovatno veliki broj golova. Mozzart daje kvotu 1.37 na pobjedu Dortmunda, kvota na 4+ je zaista odlična i iznosi 1.82.

19,00 sati: Armin Hodžić, Fehervar – Kisvarda (Mađarska),

Fehervar u posljednje vrijeme ne igra baš dobro i današnji susret sa Kisvardom je prava prilika da nakon dva vezana remija konačno slavi. Mozzart u svojoj ponudi nudi kvotu 1.55 na jedinicu u ovom duelu. Sjajna je kvota i da će Fehervar pobijediti sa dva ili više golova. Mozzart za taj tip daje kvotu 1.75.

21,05 sati: Amer Gojak, Varaždin – Dinamo Zagreb (Hrvatska),

Hrvatska liga se konačno vratila, a zagrebački Dinamo večeras gostuje Varaždinu. Dinamo će gotovo sigurno biti šampion ove sezone i u duel sa Varaždinom ulazi kao veliki favorit. To govore i kvote u kladionici Mozzart, pa je tako dvojka na Dinamo 1.20. Prava senzacija bi bio trijumf Varaždina i nije iznenađenje što je kec čak 12.00.

21,05 sati: Izet Hajrović, Varaždin – Dinamo Zagreb (Hrvatska).

(Reprezentacija.ba)