Sjećate se prasića i vuka iz čuvene bajke Tri praseta koji su bili neprijatelji? U svijetu slota Piggy Party svi su prijatelji i zajedno za vas pripremaju sjajnu žurku!

Meridianbet je riješio da im malo pomognemu tome i pripremio je posebne poklone za sve koji im se pridruže.

Specijalna ponudu za sve vas: ovoga puta vam daju ne jedan, već dva razloga da posjetite Meridianbet online kazino.

O čemu se radi?

Neponovljiva „Duplo veća žurka“ održava se od 3. do 16. juna i ima dvije etape: prva etapa traje od 03. do 9. juna. a druga etapa od 10. do 16. juna.

Kad god da se pojavite na žurku nije kasno, ali pazite! Vuk može da promijeni svoje mišljenje i uzme sve poklone za sebe.

Učestvujte u prvom dijelu neviđene zabave – zaigrajte novi slot Piggy Party i takmičite se u najvećem broju odigranih spinova u ovoj igri. Ukupni fond ove promocije iznosi 3.200 KM.

Drugi dio ove posebne zabave odnosi se na olakšice koje vam Meridian nudi u okviru ove promocije. Svi učesnici ostvaruju pravo na Money Back u iznosu od 10% za slučaj da tokom jedne etape ostvare gubitak na slotu Piggy Party.

Svratite na ludu zabavu kod prasića i uživajte u specijalitetima koje su za vas pripremili zajedno sa Meridianom. Pokloni nisu obavezni, samo dođite i prepustite se nesvakidašnjoj žurci uz Piggy Party!

(Sponzorisani tekst, 18+)