Raspored nastupa bh. fudbalera za nedjelju 31 maj 2020. godine:

12,30 sati: Adnan Kovačević, Wisla Plock – Korona (Poljska),

13,30 sati: Marko Mihojević, Heidenheim – Aue (Njemačka),

17,00 sati: Bojan Nastić, BATE – Isloch (Bjelorusija),

BATE Borisov igra fenomealno i nanizao je pet pobjeda u bjeloruskoj ligi. Danas ga očekuje duel protiv Islocha i sve osim sigurna tri boda bilo bi veliko iznenađenje. Kvota u Mozzartu na kec iznosi 1.35. Zanimljivo da BATE u zadnja tri meča nije savladao Isloch na svom terenu, pa će danas imati dodatni motiv da dođe do pobjede.

18,00 sati: Rifer Kapić, Padeborn – Borussia Dortmund (Njemačka),

20,15 sati: Stjepan Lončar, Rijeka – Osijek (Kup Hrvatske),

Hrvati nakon više od tri mjeseca pauze zbog korona krize nastavljaju sa fudbalom, a Rijeka na svom terenu igra meč polufinala Kupa Hrvatske. S obzirom da se igra jedan duel, Stjepan Lončar i saigrači će učiniti sve kako bi se plasirali u finale. Mozzart u svojoj ponudi daje kvotu 2.20. na pobjedu Rijeke, dok je eventualni trijumf Osijeka 3.30.

20,15 sati: Jasmin Čeliković, Rijeka – Osijek (Kup Hrvatske),

21,05 sati: Eldar Ćivić, Puskas – Ferencvaros (Mađarska),

Ferencvaros ima tri pobjede u nizu i rasterećen večeras gostuje ekipi Puskasa. Fudbaleri Ferencvarosa su trenutno prvi, pa je kvota u kladionici Mozzart od 2.05 na pobjedu u večerašnjem duelu očekivana. S druge strane, Puskas trenutno zauzima petu poziciju i u slučaju trijumfa doći će na četvrto mjesto. Mozzart daje kvotu 3.40 na jedinicu u spomenutom duelu.

(Reprezentacija.ba)