Raspored nastupa bh. fudbalera za subotu 30. maj 2020. godine:

13,00 sati: Darko Todorović, Kiel – Arminia (Njemačka),

15,30 sati: Vedad Ibišević, Hertha – Augsburg (Njemačka),

Hertha igra sjajno u nastavku sezone i protiv Augsburga ima ulogu favorita. Vedad Ibišević i saigrači već pet kola ne znaju za poraz, a Mozzart im u ovom meču daje prednost te kvota na jedinicu iznosi 1.95. Augsburg nerijetko zna iznenaditi i osvojiti bodove u gostima, a kvota na eventualni trijumf gostiju u Mozzartu je 3.90. Spomenimo i da su posljednja dva susreta u Belinu između ova dva protivnika završena rezultatom 2:2.

15,30 sati: Ermin Bičakčić, Mainz – Hoffenheim (Njemačka),

Hoffenheim je u zadnjem kolu konačno slavio, a danas ga očekuje gostovanje Mainzu. Mainz četiri susreta u nizu ne zna za trijumf i pokušat će danas na svom terenu doći do vrijednih bodova. Mozzart u svojoj ponudi nudi kvotu 2.85 na pobjedu Mainza. Čak osam od posljednjih devet međusobnih duela ova dva tima okončano je sa tri ili više golova. Mozzart na tip 3+ daje kvotu 1.45.

19,00 sati: Jasmin Burić, Maccabi Tel Aviv – Hapoel Haifa (Izrael),

19,00 sati: Dino Beširović, Diosgyor – Mezokovesd (Mađarska),

21,05 sati: Armin Hodžić, Paks – Fehervar (Mađarska).

Fehervar je prije nekoliko dana neočekivano ostao bez finala Kupa Mađarske, pa će do kraja sezone pokušati stići prvoplasirani Ferencvaros. Ekipa Armina Hodžića kasni devet bodova za Ferencvarosom i gostovanje Paksu čini se kao idealna šansa za trijumf. Kvota u kladionici Mozzart na pobjedu Fehervara iznosi 2.00.

(Reprezentacija.ba)