Elvir Bolić pohvalio se predivnom vilom u Sarajevu

Elvir Bolić objavio fotografije svoje vile u Sarajevu


Elvir Bolić pohvalio se predivnom vilom u Sarajevu

Elvir Bolić (48) svoju fudbalsku mirovinu najviše provodi u Sarajevu, gdje je u naselju Poljine napravio jednu od najljepših vila u glavnom gradu BiH.

Nedavno je na internetu objavio fotografije svoje vile što je izazvalo salvu pozitivnih komentara i kritika, kako njegovih kolega, tako i navijača koji ga i danas prate ne zaboravljajući sve ono što je uradio tokom fudbalske karijere.

Bolić je danas vlasnik prestižnog restorana “Paper Moon” u sarajevskom naselju “Grbavica”, a do prije nekoliko godina bavio se građevinskim biznisom.

Kao igrač igrao je u bivšoj Jugoslaviji, Turskoj i Španiji, nastupao je za Čelik, Crvenu Zvezdu, Galatasaray, Fenerbahce, Gatiantep, Rayo Vallecano, Gencler, Istanbulspor, Malatyaspor i Rijeku.

Za Bosnu i Hercegovinu igrao je 51 utakmicu i zabio 22 gola. Debitovao je 1996. protiv Grčke u gostima, a posljednju utakmicu odigrao 10 godina poslije u Zenici protiv Mađarske.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Fijaker
28.05.2020. 05:52

Masala svaka cast zasluzio si i zaradio posteno.

Fatih santasa Derim
Reply to  Fijaker
30.05.2020. 20:13

🙂 ja ne znam da li je još uvijek u istom braku, ali glavonja je 90-ih oženio čerku zvanično najbogatijeg turčina na planeti u tom vremenu.

Fatih santasa Derim
30.05.2020. 20:15

vila troši struje ko čitavo Nahorevo