Raspored nastupa bh. fudbalera za subotu 23. maj 2020. godine:

09,30 sati: Sulejman Krpić, Suwon – Incheon (Južna Koreja),

13,00 sati: Dario Đumić, Darmstadt – St. Pauli (Njemačka),

Darmstadt i St. Pauli se sastaju u susretu 27. kola druge njemačke lige. Fudbaleri Darmstadta su uoči ovog kola na sedmom mjestu sa 36 bodova, dok St. Pauli ima tri boda manje i nalazi se na devetoj poziciji. S obzirom da je domaćin, Darmstadt je u kladionici Mozzart u boljoj poziciji i kvota na jedinicu je 2.60. Oba tima preferiraju ofanzivan fudbal i igraju napadači, pa je kvota 1.77 na oba daju gol izuzetno primamljiva.

15,30 sati: Ermin Bičakčić, Paderborn – Hoffenheim (Njemačka),

Hoffenheim je u prošlom kolu ubjedljivo poražen na svom terenu od Herthe, pa će danas nastojati popraviti dojam u duelu sa Paderbornom. Ekipa Paderborna je zadnja na tabeli i sedam kola u nizu ne zna za pobjedu. Ni Hoffenheim nije u dobroj formi, ali je blagi favorit u današnjoj utakmici. Kladionica Mozzart nudi kvotu 2.20 na pobjedu Hoffenheima. Mozzart u svojoj ponudi daje i odličnu kvotu na četiri i više golova koja iznosi 2.25.

15,30 sati: Rifet Kapić, Paderborn – Hoffenheim (Njemačka),

15,55 sati: Eldar Ćivirć, Ferencvaros – Debrecen (Mađarska),

18,00 sati: Armin Hodžić, Mezokovesd – Fehervar (Kup Mađarske),

Mađari se konačno vraćaju nakon pauze zbog korona krize, a Fehervar će u polufinalu Kupa gostovati Mezokovesdu. Ovo će biti duel i dva naša fudbalera, Dine Beširovića (Mezokovesd) i Armina Hodžića. Kladionice više vjeruju Fehervaru i kvota u Mozzartu na trijumf Hodžića i saigrača iznosi 2.65.

18,00 sati: Dino Beširović, Mezokovesd – Fehervar (Kup Mađarske).

(Reprezentacija.ba)