Amra Džeko se prisjetila prošlog ljeta, Edin joj je javio o transferu dok je izlazila pred novinare na Sarajevo Film Festivalu

Amra govorila o transferu Edina Džeke iz Rome i Inter koji je bio izgledan, ali do kojeg nije došlo

Amra Džeko se prisjetila prošlog ljeta, Edin joj je javio o transferu dok je izlazila pred novinare na Sarajevo Film Festivalu

Amra Džeko, supruga Edina Džeke, u razgovoru za talijanske medije prisjetila se prošlog ljeta kada je bio aktuelan Edinov transfer u Inter.

“Nije istina da smo bili spremni da se preselimo u Milano. Pričalo se čak i da su nam djeca tamo već upisana u školu, što nije bilo istina. Razmišljala sam ipak tih dana da možda moram kupiti kutije za selidbu” priča Amra Džeko.

U to vrijeme i novinari Reprezentacija.ba portala dobili su informaciju kako je Amra preko telefona razgovarala sa Edinom tokom Sarajevo Film Festivala i govorila mu argumente zašto je dobro da ostane u Romi, a sada se ta informacija i potvrdila.

“Trebala sam izaći na crveni tepih Sarajevo Film Festivala kada me je nazvao Edin i rekao da ostajemo u Rimu. Emocije su bile vrlo jake” prisjeća se Amra.

Kaže kako im je san da se vrate u Sarajevo.

“Mi smo jednostavni ljudi koji su prošli puno toga u životu i zato volimo, ali i moramo pomagati drugima. Imamo san da se vratimo u Sarajevo, ali Rim ostaje Rim gdje god da živite”.

Amra i Edin nedavno su objavili da čekaju treće dijete.

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica Mozzart.

Oznake:

Komentari

1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Ko pita otpala mu kita
21.05.2020. 19:24

Koga ovo zanima, da nece mozda i reci skim je spavala