Ukoliko voliš izazove, kao i mogućnost osvajanja fenomenalnih bonusa, Meridian Poker Masters takmičenje je stvoreno za tebe!

Kao što ste navikli, Meridian uvijek daje više, pa tako i ovog puta predstavlja promociju Meridian Poker Masters, koja će oduševiti sve ljubitelje pokera i, pored vrhunske zabave, donijeti i značajne dobitke!

Ova promocija se održava u formi takmičenja u igrama – Pixel Poker i Joker Poker. Poker je svjetski popularna igra, uvijek u trendu, a Pixel Poker i Joker Poker igre nude spoj retro i modernog načina igre, stvarajući dodatno uzbuđenje kod igrača.

Promocija Meridian Poker Masters se održava u dvije etape i važi za sve registrovane igrače na sajtu meridianbet.ba. Cilj je da uživate u prelijepom svijetu pokera, u sjajnim igrama Pixel Poker i Joker Poker i osvojite vrijedne nagrade kroz takmičenje.

Ono što sve zanima je kako se ovo fenomenalno takmičenje odvija. Pravila su veoma jednostavna i laka, a ljubitelji pokera će uživati u omiljenoj zabavi i neviđenom izazovu. Meridian Poker Masters se održava u formi takmičenja u broju osvojenih poker dobitaka na igrama Pixel Poker i Joker Poker kombinovano. Prva etapa promocije traje od 16.05. do 22.05, a druga etapa od 23.05. do 29.05. Igrači se tokom svake faze rangiraju prema broju osvojenih poker dobitaka i na kraju faze dobijaju sjajne bonuse sa ukupnim fondom 3.200 KM. Prihvati izazov, učestvuj u jedinstvenom Meridian Poker Masters takmičenju i, uz ludu zabavu, osvoji sjajne bonuse!

Pronađi četiri iste karte u igrama Pixel Poker i Joker Poker, budi pobjednik i uživaj u Meridianovom fantastičnom takmičenju!

(Sponzorisani tekst, 18+)