Jusuf Nurki─ç donirao 125 tona hrane koja ─çe biti podijeljena najugro┼żenijim ┼íirom Bosne i Hercegovine

Novi humanitarni gest najboljeg bh. košarkaša

Jusuf Nurki─ç donirao 125 tona hrane koja ─çe biti podijeljena najugro┼żenijim ┼íirom Bosne i Hercegovine
Foto: USA Today

Najbolji bh. ko┼íarka┼í Jusuf Nurki─ç (25) podr┼żao je akciju humanitarne organizacije Pomozi.ba i donirao 125 tona hrane koja ─çe biti podijeljena tokom ovog mjeseca najugro┼żenijim ┼íirom Bosne i Hercegovine.

“Akciju podjele paketa podr┼żao je i na┼í najpoznatiji NBA igra─Ź, Jusuf Nurki─ç. Juka nam je donirao 125 tona hrane, ┼íto je uveliko olak┼íalo na┼íu misiju, a to je da do─Ĺemo do kona─Źne cifre od 500 tona hrane koju ─çemo podijeliti tokom ovog mjeseca ljudima u potrebi ┼íirom BiH.

Jusuf je ina─Źe neko ko je zadnjih godina u mnogo navrata pomagao razne humanitarne akcije, a svaki put bio je izri─Źit da se ne smije znati da je on donator” saop┼ítili su iz organizacije Pomozi.ba i dodali:

“Ovaj put uspjeli smo dobiti odobrenje da objavimo njegovu donaciju, prvenstveno sa ciljem da se ponukaju i drugi da pomognu ljudima u potrebi, kojih ih je na┼żalost svakim danom sve vi┼íe i vi┼íe, a pogotovo sada usljed cjelokupne situacije sa korona virusom.

Jusufu se istinski i od srca zahvaljujemo u ime svih onih kojima ─çe ova hrana puno zna─Źiti.”

Akciju podjele paketa podr┼żao je i na┼í najpoznatiji NBA igra─Ź, Jusuf Nurki─ç. Juka nam je donirao 125 tona hrane, ┼íto je…

Posted by Pomozi.ba on Sunday, May 17, 2020

(Reprezentacija.ba)

Oznake: