Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić (25) podržao je akciju humanitarne organizacije Pomozi.ba i donirao 125 tona hrane koja će biti podijeljena tokom ovog mjeseca najugroženijim širom Bosne i Hercegovine.

“Akciju podjele paketa podržao je i naš najpoznatiji NBA igrač, Jusuf Nurkić. Juka nam je donirao 125 tona hrane, što je uveliko olakšalo našu misiju, a to je da dođemo do konačne cifre od 500 tona hrane koju ćemo podijeliti tokom ovog mjeseca ljudima u potrebi širom BiH.

Jusuf je inače neko ko je zadnjih godina u mnogo navrata pomagao razne humanitarne akcije, a svaki put bio je izričit da se ne smije znati da je on donator” saopštili su iz organizacije Pomozi.ba i dodali:

“Ovaj put uspjeli smo dobiti odobrenje da objavimo njegovu donaciju, prvenstveno sa ciljem da se ponukaju i drugi da pomognu ljudima u potrebi, kojih ih je nažalost svakim danom sve više i više, a pogotovo sada usljed cjelokupne situacije sa korona virusom.

Jusufu se istinski i od srca zahvaljujemo u ime svih onih kojima će ova hrana puno značiti.”

Akciju podjele paketa podržao je i naš najpoznatiji NBA igrač, Jusuf Nurkić. Juka nam je donirao 125 tona hrane, što je…

Gepostet von Pomozi.ba am Sonntag, 17. Mai 2020

(Reprezentacija.ba)