Čekali smo, i konačno dočekali! Ovog vikenda u velikom stilu vraća se njemačka Bundesliga i ujedno otvara vrata spasa za sve ljubitelje dobrog i kvalitetnog fudbala.

Za povratak prve od Lige petica, kladionica Meridian spremila je više od 7.000 kvota za kladjenje!

Nema sumnje da će ovog vikenda Njemačka biti centar sportskog svijeta, ali lopta se kotrlja i u Bjelorusiji, Južnoj Koreji, Tajvanu… Naravno, Bundesliga je Bundesliga.

Dortmund, koji je bio jedan od aktivnijih klubova tokom „korona krize“ i najveći zagovornik nastavka lige, dočekuje Šalke 04. Posljednji međusobni susret (0:0) nije dobar primjer za ono što ove dvije ekipe tradicionalno znaju da nam pruže – kišu golova!

Zbog toga je Meridian spremio atraktivnu kvotu ukoliko želiš da ispoštuješ tradiciju i tipuješ na „3+“ – kvota je 1.65.

Prekid prvenstva je za Šalke došao u pravom trenutku jer je vezao šest utakmica bez pobjede, tako da će na gostovanju nema izbora već da pokaže zube vječitom rivalu. Ako ste lovci na iznenađenja, kvota na „dvojku“ je 5.60.

Ne bi trebalo da zaobiđemo ni susret Frajburga i Lajpciga. Na prethodnih osam mečeva nijednom nije palo manje od tri gola. Meridian je kao i uvek to znao da prepozna, pa je spremio ponudu sa više od 800 kvota samo za ovaj meč.

Kompletnu ponudu za Bundesligu možete pogledati na Meridianbet, a jednostavni koraci pri registraciji dijele te od dobitnog tiketa.

Ipak, Bundesliga nije jedina koja dominira za vikend. Sport se vratio i u Južnu Koreju gdje će dve najjače lige, K Liga 1 i K Liga 2 ponovo zakotrljati loptu na terenu. Ova liga poznata je po dosta golova, a Meridianove kvote su više nego dobre.

Zemlja kojoj globalna pandemija ne može ništa, i gdje fudbal ni u jednom momentu nije stao je Belorusija, gdje ćemo u subotu od 18h gledati derbi kola između dvije vodeće ekipe VTB lige.

BATE Borisov ugostiće Slutsk. Obje ekipe imaju 16 bodova, a domaćin je u naletu – posljednjih šest utakmica nije izgubio, dok je Slutsk u prethodnom kolo pretrpio poraz kod kuće od ekipe Energetik iz Minska. Dobro je istaći da su i međusobni dueli prepoznatljivi po velikom broju golova.

Fudbal se ovog vikenda igra i na Tajvanu, samo što će majstorije sa loptom na terenu pokazivati ljepši pol, a ti mečevi takođe se nalaze u Meridianbet ponudi.

Uskoči u igru, jer Meridian časti!

(Sponzorisani tekst, 18+)