Igor Jovićević (46) novi je trener zagrebačkog Dinama, potvrdio je na zvaničnoj stranici klub naših Amera Gojaka (23) i Izeta Hajrovića (28).

Jovićević će na mjestu šefa stručnog štaba zamijeniti Nenada Bjelicu, koji je prije nekoliko dana sporazumno raskinuo ugovor sa Dinamom.

Nenad Bjelica više nije trener Dinama

“Emocije su pomiješane. Roditelji mi znače jako puno, gubitak tate ostavio je velikoga traga, moram se s time suočiti, sjećanje na njega nikad neće izblijediti. Ponosan sam na njega, na sve što je učinio u karijeri i na sve što je dao Dinamu u tih 10 godina. On je moj heroj, moj idol, uvijek mi je bio parametar kako se treba ponašati i koji su putevi uspjeha”, rekao je novi trener Dinama za zvaničnu stranicu kluba i dodao:

“Ovo je ostvarenje mojih dječačkih snova, zaista je neizmjerna radost koju osjećam, ali isto tako i velika odgovornost koju sa sobom nosi dužnost prvoga trenera. U mladim danima bio sam jedan od navijača sa sjeverne tribine. Prije svega sam Dinamov navijač. Dakle, prije nego što sam trener, ja sam navijač. Volim Dinamo od malena, cijeli život sam tu, tata me u ove prostorije doveo dok sam imao četiri godine. I želio sam biti trener Dinama, nije mi bilo važno kad. Samo da budem.”

Asistenti Jovićeviću bit će Damir Krznar i Alen Petrenac, trener golmana Sandro Žufić, kondicioni treneri Ivan Štefanić i Stipe Marina, analitičar Vedran Attias te team manager Marko Kuže.

(Reprezentacija.ba)