Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu.

U 17. epizodi ugostili su Zvjezdana Misimovića koji je ispričao mnoge do sada nepoznate detalje o svojoj karijeri, ponudama Atletica, Schalkea i Bayerna, bojkotu reprezentacije, načinu na koji se birao sastav BiH, Ćiri Blaževiću, Safetu Sušiću, utakmici protiv Nigerije, svom radu sa Savezom, izboru Prosinečkog i Bajevića, susretu sa trenerom koji ga je nazvao debelim…

Ko ne trči zapne u Opsajd zamci. I dalje smo u izolaciji, ali se više družimo nego ranije. Ovaj put gost Opsajda je legenda reprezentacije Bosne i Hercegovine, dvostruki osvajač Bundeslige i aktuelni v.d. tehniko reprezentacije i koordinator svih selekcija NSBiH Zvjezdan Misimović. Zašto je to da Miske nije trčao zapravo mit? Zašto se dva puta povlačio pa vraćao u reprezentaciju? Otkud priča o poslovnim prostorima i uslugama? Kakva mu sjećanja budi utakmica sa Srbijom, a kakva ona s Nigerijom? Zašto misli da smo se loše spremili za Brazil? I šta misli kakva nam je budućnost? Dame i gospodo, Opsajd sedamnaesti put.

(Reprezentacija.ba)