Situacija u zagrebačkom Dinamo u posljednjih nekoliko dana je haotična.

Dinamo je odlučio da smanji plate svima u klubu, trener Bjelica, njegovi saradnici i igrači su to odbili, a onda su čelnici Dinama smijenili šest članova stručnog štaba.

Nenad Bjelica će gotovo sigurno napustiti Dinamo, a Sportske novosti pišu da će njegovim putem i potencijalni bh. reprezentativac Emir Dilaver (28), koji je navodno bio jedan od najglasnijih da se odbije ponuda kluba o smanjenju plata.

“Theophile je, praktički, prekrižen, dobro, postoji mogućnost da odigra još koju utakmicu ako se HNL nastavi do lipnja, no, načelno je on bivši. Dilaver, pak, slovi kao najbliskiji igrač Nenadu Bjelici, jedan je od onih koji su bili najglasniji da klupsku ponudu smanjenja ugovora treba odbiti. Te dvije stvari očito naginju prema njegovom skorom odlasku iz Maksimira. Ako znamo i da mu aktualni ugovor istječe u junu 2021., a novi dosad nije potpisao, premda se o tome pričalo, onda je sve izvjesnije da ni Dilaver neće biti dio buduće Dinamove momčadi”, pišu Sportske novosti.

Dilaver je u Dinamo stigao 2018. godine iz Lecha na insistiranje Bjelice, a ugovor sa zagrebačkim timom ima do 15. juna 2021. godine.

(Reprezentacija.ba)