Reprezentacija BiH u Pro Evolution Socceru u sastavu kapitena Feđe Đedovića iz Sarajeva i Igora Zečevića iz Kiseljaka danas će od 17 do 23 sata igrati revanš utakmice kvalifikacija za UEFA eEURO 2020.

U prvom kolu koje je odigrano u 9. marta BiH je u dvomečima pobijedila Švicarsku sa ukupnih 6:4, Sjevernu Makedoniju sa 6:1, a remizirala sa Kazastanom 5:5 i Moldavijom 3:3.

Nakon prvog kola kvalifikacija reprezentacija BiH je prva u svojoj grupi ispred Švicarske, Sjeverne Makedonije, Moldavije i Kazastana.

Ostanu li naši momci na prvom mjestu plasiraće se direktno na eEURO 2020 koje se ovo ljeto održava u Londonu. Drugoplasirani će svoje mjesto na eEURO 2020 tražiti kroz baraž.

UEFA ove godine organizuje eEURO 2020 na kojem će se u Londonu takmičiti najbolji igrači kultne fudbalske igrice Pro Evolution Soccer, a Bosnu i Hercegovinu će predstavljati kapiten Feđa Đedović iz Sarajeva i Igor Zečević iz Kiseljaka.

Pojedine utakmice će uživo prenositi UEFA na svom Youtube kanalu, snimke svih utakmica naše reprezentacije možete pogledati na Youtube kanalu kapitena Feđe Đedovića na kojem često možete osvojiti i vrijedne nagrade.

Sinalco podržava reprezentaciju BiH na putu na eEURO 2020

(Reprezentacija.ba)