Raspored i satnica utakmica 22. kola Premijer lige BiH:

Subota (7. mart)

15,00 sati:

Sloboda – Čelik, MOJA TV

Radnik – Zvijezda, ArenaSport1

18,00 sati:

Sarajevo – Mladost DK, MOJA TV

Sarajevo je trenutno prvo i sve osim pobjede protiv Mladosti bilo bi veliko iznenađenje. Izabranici Vinka Marinovića su u posljednja dva kola ostvarili maksimalan učinak i postigli čak osam golova. Kladionica Mozzart daje ulogu apsolutnog favorita Sarajevu i kvota na jedinicu iznosi 1.20.

Nedjelja (8. mart)

14,30 sati:

Velež – Borac, BHT1

Ekipa Veleža igra veoma dobro i četiri susreta u nizu nije primila pogodak, S druge strane banjalučki Borac nije dobro krenuo u drugom dijelu sezone, pa je već promijenio trenera. Vlado Jagodić je zamijenio Branislava Krunića i debitovat će u Vrapčićima protiv Veleža. Mozzart nudi kvotu 3.60 na pobjedu Borca u ovom duelu.

18,00 sati:

Široki Brijeg – Zrinjski, ArenaSport1

Željezničar – Tuzla City, MOJA TV

Izabranici Amara Osima su trenutno drugoplasirani na tabeli i ako žele da ostanu u trci za prvo mjesto moraju savladali Tuzla City na svom terenu. Željo je u srijedu eliminisao Borac u četvrtfinalu Kupa BiH i u odličnom raspoloženju dočekuje Tuzlu, koja je ispala u Kupu od Zrinjskog. Željezničar je prema kvotama kladionice Mozzart veliki favorit protiv Tuzle, pa je kvota na trijumf domaćih 1.25.

(Reprezentacija.ba)